Evolio a lansat cel mai usor laptop din lume

octombrie 11, 2011

Evolio dezvaluie cel mai usor notebook din lume, un ultraportabil de 18 mm grosime si o masa de numai 980 gr. Notebook-ul, denumit U 9, incorporeaza cel mai nou processor Intel Dual Core 1,6 Ghz : Cedarview, o memorie RAM de 2GB si Hard-disk de tip SSD de 64 sau 128 GB.

Gratie acestor componente, Evolio U 9 are o autonomie de functionare de 5 ore si o viteza remarcabila cu un consum de energie foarte scazut. Ultrabook-ul Evolio, are un display cu diagonala de 29,5 cm la o rezolutie de 1366x768 pixeli, dispune de camera video integrata de 1,3 Mpixeli si conectivitate USB, HDMI, Bluetooth si WiFi.
Evolio U 9 este echipat cu tehnologia de accelerare grafica “PowerVR Core”, ce permite rularea tuturor formatelor video Full HD: (BlueRay, Mpeg2, Mpeg4, WMv9, H.264) si proiectarea acestora pe un Televizor sau Display extern prin intermediul interfetei HDMI integrate.

Procesorul Cedar View este procesorul Intel cu cea mai mica amprenta termica. Astfel, notebook-ul nu necesita ventilator si nu emite nici un fel de zgomot. Produsul va fi disponibil in retelele de retail in luna decembrie.
Lansat in 2007, Evolio este unul din cele mai importante branduri romanesti de produse IT&C. Sub brandul Evolio se comercializeaza: produse GPS , netbook-uri, produse de comunicatii fixe si mobile, produse multimedia si accesorii.  

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro