Evgeny Plushenko pe patinoarul Lia Manoliu

Concertul susţinut de Edvin Marton în România, la Sala Palatului pe 28 septembrie, concert care s-a bucurat de un mare succes, va fi urmat de un spectacol pe gheaţă, Kings on Ice.

Spectacolul va îmbina patinajul de cea mai înaltă clasă cu interpretarea magistrală, pe vioara Stradivarius a lui Edvin Marton într-un spectacol complet de sunet şi lumină. Dacă primul show a fost încununat de un succes fulminant, cu siguranţă, show-ul pe gheaţă va da măsura corectă a ceea ce înseamnă profesionalism şi artă.

Cunoscut deja publicului iubitor de frumos din România şi aşteptat cu nerăbdare, noua reprezantaţie va veni să satisfacă şi dorinţele iubitorilor de performanţă sportivă, prin prezenţa în show a celui mai bun patinator din lume la această oră. Pentru publicul românesc, Evgeny Plushenko va fi desigur împlinirea unei dorinţe.

Din întâlnirea celor mai buni, nu poate fi vorba decât de cel mai bun show văzut vreodata, nu numai în România, dar şi în lume.

Cuplul Edvin Marton – Evgeny Plushenko, va fi prezent pe 25 februarie, 2007, în România, pe patinoarul Lia Manoliu. O nouă seară de neuitat pentru publicul românesc, de această dată mai strălucitoare, mai bogată, mai impresionantă. (atitudinea.ro)