Evadeaza din Escape Room direct in BARCELONA

iulie 16, 2015

Cum ar fi ca spiritul de aventura, inteligenta si buna coordonare a activitatilor in echipa sa iti fie rasplatite printr-o vacanta in frumosul oras Barcelona? Tot ce ai de facut este sa vii la Crypetx si sa te joci escape room in cel mai modern si inovativ joc. Biletul spre Barcelona il obtii odata ce ai evadat din camerele de la Cryptex.

Cum intri in cursa pentru o excursie in Barcelona?

Escape Room a reprezentat in lumea virtuala unul dintre cele mai captivante jocuri ale tuturor timpurilor si acum a fost mutat in lumea reala, mergand pe aceleasi principii pe care le avea si jocul virtual. Practic, iubitorii de escape room trebuie sa intre sa isi rezerve pe site o camera din care sa evadeze, sa reuseasca sa gaseasca toate indiciile si sa raspunda la toate ghicitorile care sa te duca in Barcelona. La Cryptex poti juca Escape Room in echipe de 2, 3, 4 sau chiar 5 persoane, indiferent de camera aleasa. In maxim 60 de minute trebuie sa gasesti toate indiciile care sa te duca catre cheia care te va elbiera si te va trimite in Barcelona.

Cryptex alaturi de LockedUp, QuestMission, Escape-Experience si Chambers si-au propus sa isi recompenseze jucatorii cu o vacanta in Barcelona. Tot ce trebuie sa faceti este sa jucati Escape Room la fiecare dintre cele 4 locatii pentru a gasi simbolurile “pasaport”, “bagaj”, “avion”, “harta” si “aparat foto”. Concursul se desfasoara in perioada 3 iulie 2015 – 31 august 2015 si excursia este valabila pentru 2 persoane. Pentru mai multe detalii accesati acest link.

Pleaca in Barcelona alaturi de persoana iubita

Pentru a juca Escape Room cu premii de la Crpytex, puteti veni impreuna cu colegii de serviciu, dar si cu iubitul/iubita, sotul/sotia sau cu amiciii, astfel incat distractia sa fie impartita cu cei mai dragi tie. Tot ce trebuie sa faceti este sa rezervati una dintre camerele de la Crptex, in functie de preferinte si sa va bucurati de o experienta inedita.
Anul acesta, planul de vacanta este facut de casa misterelor de la Cryptex.

DESPRE Cryptex
Cryptex Escape Room din Bucuresti este una dintre cele mai interesante locatii pentru a juca unul dintre cele mai inovative jocuri ale prezentului. Cryptex v-a pregatit 3 camere Escape Room, in care puteti juca in echipe de la 2 pana la 5 persoane. Pentru rezervari, sunati la 0787 889 665 sau trimiteti un e-mail, la adresa [email protected]. Ii gasiti pe cei de la Cryptex si la sediul lor, situat pe Strada Occidentului nr. 33, Sector 1, Bucuresti.
###


» Preluat de pe LivePr.ro
- Evadeaza din Escape Room direct in BARCELONA

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro