ETA2U devine partener Oracle in Romania

ETA2U si Oracle confirma semnarea contractului de parteneriat pentru Romania, care faciliteaza accesul companiilor din centrul si vestul tarii la tehnologiile celei mai importante companii de software pentru mediul enterprise din lume.

ETA2U, unul dintre principalii integratori de sisteme IT si furnizori de servicii de infrastructura din zona centrala si de vest a tarii, a confirmat astazi semnarea contractului de parteneriat pentru Romania cu compania americana Oracle, in conformitate cu strategia companiei de a oferi clientilor sai tehnologii cu valoare adaugata si solutii IT complete. Performantele echipei ETA2U si strategia de dezvoltare pe piata romaneasca au condus la semnarea contractului de parteneriat cu Oracle, cea mai mare companie de software pentru mediul de afaceri din lume. Evenimentul marcheaza astfel evolutia ascendenta inregistrata de ETA2U in ultima perioada in zona centrala si de vest a Romaniei.

“Ne bucura faptul ca ETA2U, o companie cu o prezenta semnificativa in zona centrala si de vest a Romaniei, a decis sa se alature comunitatii puternice de parteneri Oracle care reuneste in prezent aproximativ 100 de membri in Romania si peste 15.000 in intreaga lume. Obiectivul Oracle este de a oferi partenerilor nostri cele mai bune tehnologii si solutii precum si intregul nostru sprijin pentru a maximiza oportunitatile acestora intr-o piata cu un potential ridicat de crestere si dezvoltare”, afirma Florin Draganescu, Channel Sales Manager la Oracle Romania.

ETA2U are peste 14 ani de experienta in furnizarea de servicii de infrastructura IT si de implementare software pentru clienti din zona centrala si de vest a Romaniei. Mediul de afaceri din aceasta zona a Romaniei a demonstrat in ultimii ani un dinamism crescut care a generat in acelasi timp o cerere accentuata pentru servicii de consultanta, mentenanta, asistenta si suport tehnic. In acest context, parteneriatul cu Oracle reprezinta insumarea eforturilor constante ale ETA2U de a consolida si dezvolta relatiile cu clientii si partenerii de afaceri.

“Prin parteneriatul incheiat cu Oracle, ETA2U faciliteaza accesul clientilor la tehnologiile Oracle, creand premisele unei utilizari si gestionari cat mai eficiente a informatiilor vitale pentru procesele de afaceri. Pe baza tehnologiilor Oracle, clientii nostri vor putea beneficia de avantaje certe precum optimizarea performantelor de afaceri, simplificarea, standardizarea si automatizarea gestionarii de informatie, ajungandu-se de la reduceri semnificative de costuri pana la solutii inovatoare”, a declarat Astrid Negru, Director Vanzari ETA2U.