Epson susţine expoziţia de fotografie “Trecut-au anii…”

septembrie 15, 2010

Expoziţia cuprinde 40 de instantanee surprinse pe străzile Bucureştiului anilor 1950 – 1960 şi alte 40 de fotografii realizate în 2010. Fotografiile vechi au fost preluate din arhivele Muzeului Municipiului Bucureşti, ale Agenţiei de Presă AGERPRES şi ale Art-Historia, iar cele actuale au fost realizate de membrii Asociaţiei “Bucureştiul meu drag”.

„Savoarea Bucureştilor se regăseşte în cele mai fine detalii ale imaginilor, fotografiile fiind tipărite folosind tehnica imprimării pe canvas pentru utilizare outdoor cu ajutorul imprimantei Epson Stylus Pro GS6000. Imaginile sunt reproduse păstrând acurateţea culorilor, cu gradaţii fine de nuanţă”, explică Andrei Bîrsan, curatorul expoziţiei şi preşedintele Asociaţiei “Bucureştiul meu drag”.

Echipamentul vedetă din seria imprimantelor Epson de mari dimensiuni, Epson Stylus Pro GS6000, foloseşte un solvent ecologic care îmbină calitatea printului de indoor şi durabilitatea printului de outdoor, cu un gamut de culoare sporit (8 culori), fiind o soluţie fără emisii de compuşi organici volatili. Flexibilitatea, viteza şi fiabilitatea modelului Stylus Pro GS6000 permit listarea, la cea mai înaltă calitate, a imaginilor de format mare dintre cele mai variate - de la semnalistică publicitară (indoor sau outdoor), grafică de expoziţie, bannere, până la imagini foto, fiind, în acelaşi timp, soluţia ideală pentru reproduceri de artă.

Epson este lider în producÅ£ia de imprimante destinate pasionaÅ£ilor de fotografie ÅŸi fotografilor profesioniÅŸti. AceÅŸtia pot avea acces la cele mai recente tehnologii de procesare a fotografiilor digitale ÅŸi îşi pot realiza propria „cameră obscură” pentru prelucrarea ÅŸi imprimarea imaginilor în formate variate, de la 10x15 cm până la 64 inci. Imprimantele foto Epson care folosesc cerneala ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - Epson susÅ£ine expoziÅ£ia de fotografie “Trecut-au anii…”

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro