Epson lanseaza Multimedia Storage Viewer P5000 si P3000

Epson lanseaza pe piata romaneasca cele mai noi modele din seria de produse Multimedia Storage Viewer, Epson P5000 şi Epson P3000.

Adresate utilizatorilor profesionişti sau amatori, produsele Multimedia Storage Viewer stochează şi rulează fotografii, fişiere multimedia precum filme sau muzică, pot fi utilizate şi ca unităţi de stocare şi transfer de date între calculatoare, dar şi ca unităţi de pe care se pot imprima fotografii.

“Produsele din seria P, Multimedia Storage Viewer, sunt foarte cunoscute în special în comunitatea de fotografi profesionişti. Cele două modele aduc caracteristici total noi, cum sunt capacitatea de 80GB la P5000 sau primul ecran în 4 culori şi primul portabil cu gamut extins ajungând la 117% faţă de spaţiul sRGB, pe baza unei tehnologii exclusive Epson”, a adăugat Simona Decuseară.

Anunţat cu ocazia evenimentului Photokina de la finele anului trecut, Epson P-5000 Multimedia Storage Viewer este conceput pentru fotografii profesionişti care au nevoie să vizualizeze fotografii în format JPG sau RAW sau să le analizeze în echipă. Prezintă primul filtru pentru patru culori din lume mulţumită ecranului Epson 4.0” Photo Fine Ultra LCD. Epson P-5000 oferă un hard disc cu o capacitate de 80GB ce va stoca până la 4,500 de fişiere în format RAW. Funcţia de browser permite o căutare printre fotografii foarte rapidă şi uşoară, ce este ideală la faţa locului. P-5000 este construit pentru a fi durabil şi eficient, prezentându-se într-o carcasă neagră, lucioasă, solidă şi de înaltă calitate.

Epson P-3000 Multimedia Storage Viewer vine cu o capacitate de 40GB şi se adresează, pe lângă utilizatorii avansaţi, acelora care merg în vacanţe şi nu vor să aibă limitări de stocare în realizarea de fotografii sau nu vor să poarte cu ei un notebook. Produsul este la fel de util celor care călătoresc şi care pot urmări filme multimedia, prodcasturi sau muzică pe dispozitiv în timp ce transferă cu ei fişiere de date de pe calculator în siguranţă. O altă utilizare constă în folosirea lui în maşină pentru urmărirea de filme de către copii pe timpul unor deplasări mai lungi. (atitudinea.ro)