Episcop anglican homosexual se insoara cu iubitul sau

iunie 9, 2008

Un episcop american al bisericii Anglicane a oficializat relatia cu iubitul sau in fata ofiterului starii civile intr-o ceremonie privata. Astfel episcopul calaca peste pricipiile bisericii pe care o slujeste, care lupta impotriva homosexualitatii.
120 de invitati s-au adunat la Biserica Sf. Paul din New Hampshire pentru a asista la ceremonia prin care episcopul Gene Robinson si-a unit destinul cu iubitul sau Mark Andrews. Cei doi sunt impreuna de 19 ani. Principala caracteristica a evenimentului s-a tinut in cea mai mare discretie din cauza campaniei Bisericii Anglicane impotriva homosexualitatii si pentru a nu afecta negativ conferinta mondiala a Bisericii care va avea loc luna viitoare.
Prin actiunea sa, episcopul si-a atras critici dure din partea capilor Bisericii Anglicane si risca sa fie exclus din randul slujitorilor Domnului.
Robinson si-a anuntat din timp intentia de a se insura in aceasta luna, dar pentru a nu transforma evenimentul intr-o nebunie mediatica nu a dat detalii asupra datei exacte si a locului de desfasurare.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro