ePayment se lanseaza pe piata internationala cu Avangate

GECAD ePayment International, companie membră a Grupului GECAD, a făcut primii paşi pe piaţa internaţională prin lansarea noului brand Avangate şi a site-ului www.avangate.com.

Sub această marcă, firma va oferi producătorilor de software din întreaga lume o soluţie performantă de plăţi online, distribuţie electronică a produselor software şi servicii de creştere a vânzărilor pe Internet.

“Avangate este o soluţie care se adresează producătorilor de software care fie sunt pe punctul de a-şi începe vânzările online fie doresc să-şi diminueze costurile prin externalizarea sistemului de comandă online şi a serviciilor de promovare a aplicaţiilor dezvoltate utilizând timpul astfel câştigat pentru îmbunătăţirea produselor oferite”, spune Cristian Badea, CEO la GECAD ePayment International.

Avangate se adresează totodată şi furnizorilor de conţinut digital sau servicii online. Soluţia este concepută pentru piaţa internaţională şi orice comerciant care activează în oricare dintre cele trei domenii menţionate o poate implementa rapid pentru a pune la dispoziţia clienţilor săi posibilitatea de a comanda online produse prin diverse metode de plată.

Plăţile pot fi efectuate cu orice card de tip VISA, Mastercard, American Express, JCB şi DinersClub, indiferent de emitentul acestuia. Atât comercianţii cât şi clienţii acestora vor beneficia de siguranţa tranzacţiilor, pentru detectarea potenţialelor fraude, Avangate utilizând atât tehnologia 3D Secure dezvoltată de VISA şi Mastercard precum şi sisteme proprii de detectare a fraudelor.

“După cum am promis încă de la lansarea ePayment anul trecut, am dezvoltat tehnologie proprie, am testat-o pe piaţa românească timp de aproximativ un an, iar acum a venit momentul să abordăm piaţa internaţională. Nu este uşor, avem de depăşit multe obstacole – între care probabil cel mai important este încrederea pieţei internaţionale în România – dar, în definitiv, nu ne-a promis nimeni o viaţă uşoară. Acesta este, de fapt, şi o parte a farmecului GECAD”, apreciază Radu Georgescu, Preşedinte al Grupului GECAD.

În cele 14 luni de când a fost lansată în România, soluţia de plăţi online şi creştere a vânzărilor prin Internet a atras în portofoliul GECAD ePayment International peste 200 de comercianţi. Numărul mediu al tranzacţiilor desfăşurate prin sistemul ePayment în decursul unei luni a ajuns la 4500. De asemenea, în ultimele 12 luni ePayment a reuşit să detecteze toate încercările de fraudare a sistemului, cifrate la aproximativ 450.

“Pentru viitor, ne dorim să demonstrăm că suntem un jucător de referinţă şi pe piaţa internaţională în pofida concurenţei cu companii mari şi cu o istorie în spate; ne bazăm foarte mult pe oferirea în continuare a unor soluţii extrem de eficiente”, a concluzionat Cristian Badea.