ePayment fuzioneaza cu Cvantage

GECAD ePayment, integrator de soluţii pentru comerţ electronic, anunţă astăzi fuzionarea cu GECAD Cvantage, companie-soră din cadrul Grupului GECAD specializată în furnizarea de servicii de tip call center. Noua companie va purta numele de GECAD ePayment.

În urma acestui proces, soluţiile de plăţi online şi eCommerce oferite de GECAD ePayment vor căpăta un plus de valoare, compania fiind acum capabilă să ofere suport clienţi 24 de ore din 24 atât pentru comercianţii cu magazine online cât şi pentru utilizatorii care fac achiziţii pe Internet. Proiectele Cvantage vor continua să primească întregul sprijin al companiei, termenele contractuale ramânând neschimbate.

„Decizia a fost luată pe baza strategiilor de dezvoltare ale celor două entităţi, GECAD ePayment urmărind întregirea ofertei sale prin adăugarea de servicii de tip call center pentru suport clienţi iar firma GECAD Cvantage intenţionând ca din acest an să se concentreze exclusiv pe servicii de call center în domeniile IT şi bancar. Sinergia dintre cele două echipe a condus firesc la fuzionarea lor.”, explică Radu Georgescu, preşedinte al Grupului GECAD.

Poziţia de Chief Executive Officer (CEO) va fi preluată de Carmen Sebe, până astăzi CEO la echipa Cvantage. Cristian Badea, CEO al GECAD ePayment în momentul fuziunii, devine Chief Information Officer (CIO) în cadrul noii companii.

Carmen Sebe preia o firmă cu o poziţie puternică pe piaţă: “Estimăm că GECAD ePayment a depăşit o cotă de 70% din piaţa locală a soluţiilor de plăţi online. Avem o soluţie tehnică de excepţie; prioritatea noastră acum este să oferim clienţilor servicii complete, cu valoare adăugată, şi să consolidăm această cifră. Extinderea pe piaţa internaţională este de asemenea unul din obiectivele strategice ale firmei. Serviciul de suport clienţi 24 de ore din 24 este esenţial pentru domeniul căruia ne adresăm iar faptul că fuzionarea se face cu o companie ce are o experienţă valoroasă în proiecte multinaţionale de anvergură va contribui cu siguranţă la succesul ePayment în noua formulă.” a declarat Carmen Sebe.

Compania GECAD ePayment operează şi pe piaţa internaţională, oferind sub brandul Avangate soluţii de tip eCommerce pentru producătorii de software.