EOS ofera un curs gratuit de calculatoare persoanelor ...

septembrie 10, 2010

10 septembrie 2010, Timisoara

Fundatia „Pentru Voi” si Fundatia EOS Romania desfasoara un proiect prin care 9 persoane cu dizabilitati intelectuale - beneficiari „Pentru Voi” au ocazia sa invete elementele de baza privind utilizarea calculatorului. Cursul este oferit de Fundatia EOS prin Proiectul Unlimited Potential 2010 – 2011.

Cursul este un modul pilot si se va desfasura pe parcursul a 3 saptamani, totalizand 24 de ore. In cazul unei bune desfasurari, acest curs va fi reluat cu alte grupuri de beneficiari – persoane cu dizabilitati intelectuale de la „Pentru Voi” - dornici sa se familiarizeze in lucrul cu calculatorul.

„Ne bucura acest tip de colaborari si speram ca proiectul sa continue si pentru alti beneficiari. Proiectul este binevenit in aceasta perioada de criza, cand persoanele cu dizabilitati sunt cele mai dezavantajate pe piata muncii, iar cursurile de specializare in domeniu le depasesc posibilitatile financiare.” a declarat Laila Onu, Director General Executiv al Fundatiei „Pentru Voi”.

7 dintre cei 9 cursanti lucreaza deja in atelierul de copy center al Unitatii Protejate „Pentru Voi”, iar ceilalti vor sa se angajeze in domeniu. Toti participantii au fost nerabdatori sa inceapa cursul, iar prima intalnire a fost plina de emotii, fiind ochi si urechi la indicatiile primite.

“A fost bine, a fost usor. Astept urmatoarea intalnire sa invat mai multe.” a declarat Adi Moldovan, unul din cursanti.

„Desi pentru noi acest parteneriat reprezinta o etapa de pionierat in ceea ce priveste utilizarea noilor tehnologii pentru persoanele cu dizabilitati intelectuale, mi-ar placea sa cred ca vom putea avea o ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - EOS ofera un curs gratuit de calculatoare persoanelor ...

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro