Elton John va lansa un nou album

Renumitul cantaret Elton John se afla intr-un moment bun din viata sa, traind bucuria casatoriei si a paternitatii. Noul sau album "Wonderful Crazy Night" exprima bucuria de a trai a artistului, aducand o combinatie de elemente rock si pian in acelasi loc.

Dupa ce ani la rand a aparut in presa mondena cu scandaluri datorate dependentelor si extravagantelor sale, Elton John poate spune in sfarsit ca este un sot fericit si un tata implinit. Cantaretul si-a legalizat casatoria in 2014 cu vechiul sau iubit David Furnish.

Mariajul sau a venit la scurt timp dupa legalizarea casatoriilor in Marea Britanie. Elton John a apelat la texteriul sau Bernie Taupin pentru cel de-al 33-lea album al sau. Vom regasi in noul sau album elemente de blues si note pop.

Artistul va incepe o serie de trei concerte la sala Olympia din Paris iar apoi va pleca spre Statele Unite ale Americii. El va reveni in Europa in luna iunie avand o serie de concerte programate. In ciuda faptului ca a declarat nu de mult timp ca vrea sa aibe mai putine concerte pentru a se dedica familiei, cantaretul va avea un program foarte incarcat in perioada urmatoare.

Sursa: Agerpres

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro