ElevatorAuto – cele mai bune preturi de pe piata la echipamentele auto

De curand am descoperit o oferta care mi-a facut cu ochiul si in acelasi timp m-a impresionat. Este vorba de o oferta limitata (intradevar) a celor de la ElevatorAuto.ro.

Practic daca ai nevoie de un aparat echilibrat roti, un aparat dejantat roti, un elevator auto, o masina dejantat roti sau pur si simplu o trusa de scule, acestia ti le aduc, le monteaza si le intretin gratis. Iar o data la 4 ani le schimaba.

Mi se pare o oferta incredibil de buna, daca doresti sa iti deschizi un service auto sau sa il extinzi pe cel actual cred ca este momentul sa o faci si sa profiti si de oferta celor de la elevator auto.

Dar ca orice alta oferta, trebuie sa indeplinesti si tu la randul tau cateva conditii.

In primul rand trebuie sa fii din Bucuresti, caci aceasta oferta se adreseaza in acest moment doar service-urilor auto din Bucuresti. Poate o vor extinde si pentru alte orase, cine stie. Si a doua conditie pe care trebuie sa o indeplinesti este sa ai un rulaj de piese achizitionate de la ei de peste 20000 lei. Sincer mi se pare o oferta foarte buna pentru cei care sunt la inceput de drum sau pentru cei care vor sa se extinda. Mi se pare ca elevator auto le ofera acestora un ajutor foarte mare care le va prinde bine multora.

Daca nu ai un rulaj de piese cumparate care sa depaseasca aceasta suma, stai linistit. Produsele lor sunt de calitate si in acest moment au si reduceri foarte mari la foarte multe produse de pe site-ul lor. Am vazut ca unele dintre produse au o reducere care ajunge si pana la 45 % din valoarea totala.

Sincer, ma incanta sa vad oferte si oferte care merita intr-adevar osteneala. Caci in ultimul timp nu am vazut decat niste oferte foarte jalnice, nu ma refer doar la cele din acest domeniu. Ci la toate ofertele care se fac in tara noasta, din toate domeniile de activitate. Asta chiar mi se pare o oferta foarte buna. Oamenii nu cer imposibilul si mai mult decat atat le ofera clientilor lor produse de calitate si mai ales gratis in folosinta. Si pe deasupra de ofera si mentenata gratuit. Chiar mi se pare o oferta foarte buna. Daca vrei mai multe detalii despre aceasta oferta si despre conditiile ei, trebuie sa accesezi site-ul acestora.

 

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro