Eficienta unei companii care ofera serviciul de deratizare, dezinfectie si dezinsectie se observa in cele mai grele momente. Pandemia creata de catre Coronavirus este unul dintre acestea

iunie 5, 2020

Firmele care ofera serviciul de deratizare, dezinfectie si dezinsectie sunt foarte importante pentru societatea in care traim. Fara aceste firme, societatea in care traim nu ar mai putea fi sanatoasa, fapt care ne-ar afecta direct pe fiecare dintre noi. Din pacate, in momentul de fata trecem printr-un moment care intr-un fel sau altul ne afecteaza pe toti. Este vorba despre pandemia creata de catre Coronavirus. Chiar daca pandemia da semne de retragere nu trebuie sa ne relaxam pentru ca aceasta pandemie este creata de catre un virus perfid, invizibil, care cauzeaza o rata a mortalitatii foarte mare. In momentul in care pandemia a atins apogeul in tara noastra, a existat o companie care a depus toate eforturile necesare pentru a stopa raspandirea acesteia si pentru a accelera momentul in care fiecare dintre noi isi va recupera viata avuta inainte de instalarea acestei pandemii. Este vorba despre compania DDD, cea mai importanta companie d.d.d din tara noastra. Profesionalismul, seriozitatea, dorinta de a rezolva orice situatie dar si utilizarea celor mai performante echipamente sau solutii dezinfectante sunt doar cateva dintre motivele pentru care aceasta companie este in momentul de fata compania numarul 1 in ceea ce priveste dezinfectie Coronavirus. In acest sens, stau marturie cele peste 300 interventii pentru dezinfectie Coronavirus dar si faptul ca personalul acestei companii a reusit sa scoata din carantina spitalul Gerota. Este cunoscut faptul ca acest spital a fost unul dintre cele mai importante focare de infectie cu Coronavirus.

Compania DDD ofera solutiile necesare pentru ca firmele si institutiile sa poata relua activitatea in conditii de maxima siguranta igienica

Economia tarii noastre, la fel ca economia multor tari mondiale, a regresat foarte mult din cauza pandemiei creata de catre Coronavirus. Depasirea momentul critic din punct de vedere al raspandirii acestui virus dar si faptul ca fiecare dintre noi are nevoie de bani a facut ca activitatea firmelor si institutiilor sa inceapa. Pentru ca acest demers sa nu conduca la reaparatia numarului foarte mare de cazuri de imbolnavire cu Coronavirus este necesar ca fiecare administrator de firma sau institutie publica sau privata sa ia toate masurile necesare. Distantarea sociala dar si utilizarea celor mai eficiente solutii dezinfectante sau a echipamentelor de protectie sunt cateva masuri care trebuie respectate de fiecare dintre noi pentru a putea invinge total acest temut virus.

Poarta decontaminare este cel mai nou si eficient mijloc utilizat pentru prevenirea raspandirii Coronavirusului. Aceasta poarta are rolul de a decontamia atat suprafete cat si oameni, procesul de decontaminare realizandu-se cu solutii virucide sau biocide care nu pun in pericol sanatatea oamenilor.

De asemenea, aceasta companie are un protocol de dezinfectie impotriva virusului SARS – COV – 2, ce a fost elaborat impreuna cu specialistii din cadrul firmei ( microbiolog, inginer de mediu, inginer agronom, medic veterinar ), si chiar impreuna cu specialistii din cadrul DSP, pentru situatiile in care este confirmat pozitiv un caz de COVID – 19, astfel incat riscurile de raspandire ale acestui virus sa fie eliminate 100%. Pentru a afla mai multe detalii despre acest protocol acceseaza site-ul companiei DDD.

Concluzii

Prima si singura companie d.d.d din Romania, certificata CEPA, compania DDD este compania care pana in momentul de fata a luptat cu toate resursele umane, materiale, logistice, pentru a stopa raspandirea Coronavirusului. Din fericire, rezultatele inregistrate de catre aceasta companie sunt mai mult decat notabile, personalul care lucreaza in cadrul acestei companii contribuind decisiv la scoaterea spitalului Gerota din carantina. De asemenea, asigura cu brio, multor institutii sau firme procesul de dezinfectie necesar pentru a combate posibilitatea aparitiei Coronavirusului. Calitatea excelenta a substantelor utilizate dar si gradul de implicare dovedit de catre personalul care lucreaza in cadrul acestei companii sunt doua dintre motivele care fac ca aceasta companie sa fie unul dintre cei mai importanti piloni in lupta pe care o avem de dat cu Coronavirus.

 

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro