Educatoare acuzata pentru ca bea bere la gradinita

Sa bei cateva beri dupa servici este un lucru, dar atunci cand consumi alcool in timpul programului, in fata unor copii de gradinita, fapta este considerata ilegala. O educatoare din Ankeny, Iowa, se confrunta cu acuzatia de periclitare a educatiei copiilor dupa ce politistii au surprins-o consumand bere in timpul serviciului. Jennifer Rich, in varsta de 40 de ani, a demisionat de la East Elementary School, luni in urma incidentului bizar. Fusese angajata la gradinita respectiva din anul 2001.

Un parinte a mers la gradinita vineri dupa-masa pentru a ajuta de organizarea petrecerii de Ziua Indragostitilor si a chemat Politia dupa ce a vazut ca educatoarea avea o doza de bere deschisa in clasa unde preda copiilor. Cand au sosit autoritatile, au gasit educatoarea in stare de ebrietate. Au cautat in geanta femeii si au gasit doua cutii de bere goale si inca 4 nedeschise. Ofiterii au spus ca educatoarea avea ochii inlacrimati si injectati de la atata alcool.

Jennifer Rich a fost condusa la sectia de politie, fiind adusa o alta educatoare la clasa respectiva, care va preda copiilor pana la sfarsitul anului scolar.

 

Sursa: Mirror

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro