Echipeaza-ti masina corespunzator

Trecerea de la anotimpul cald la cel rece nu este valabila doar pentru oameni ci si pentru masini. Cum si eu mi-am scos puloverele si gecile din dulap, asa am planuit sa schimb si anvelopele masinii pentru a fi mai bine echipat pe timp de iarna.

Chiar daca suntem inca in octombrie, acum este momentul sa punem anvelope iarna noi la masina, deoarece vor incepe ploile si, cum bine stim, strazile umede provoaca accidente. Pentru a avea o aderenta cat mai buna, in zilele ploiaose si in cele cand vom avea gheta pe jos, am achizitionat de pe site-ul badabum.ro anvelope bridgestone.

Anvelopele pe care le ofera producatorul Bridgestone au o rezistenta superioara, chiar si in cele mai dificile momente.

Am achizitionat de pe site-ul badabum.ro anvelopele Bridgestone de iarna 225/55R17 97H BLIZZAK LM001, pe 17 inch.

Aceste anvelope sunt ideale, in special pentru masinile cu un motor mai mare, deoarece dimensiunea de 17 inch va ajuta masina sa treaca mai usor prin nametii din iarna ce urmeaza sa vina.

De ce este important se ne schimbam anvelopele in anotimpul rece?

Aceasta schimbare este fundalmentala, deoarece, atunci cand aerul se raceste, soseaua devine mult mai aluneacoasa, iar crampoanele de pe anvelope pot preveni ca accidentele sa aiba loc. De exemplu, anul trecut am plecat la Predeal cu masinile, iar unul din amicii mei nu avea anvelope de iarna. Rezultatul nu a fost unul foarte placut, deoarece, atunci cand a luat curba, acesta s-a rasturnat direct in sant. Din fericire nu a patit nimic, insa masina a avut dauna totala. Este mai bine sa investim intr-un set de anvelope noi de iarna decat sa cumparam alta masina. Anvelopele Bridgestone sunt preferatele mele, deoarece le schimb odata la 4 ani. Anul acesta am fost nevoit sa imi cumpar altele mai mari, deoarece vechea masina i-a revenit sotiei. De asemenea, magazinul badabum.ro este foarte convenabil si comercializeaza produse de inalta calitate!

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro