Echipamente laser Brother

mai 31, 2005

La CG&GC IT SA, linia de echipamente laser Brother se innoieste.
In incercarea de a oferi permanent solutii potrivite fiecarei companii, CG&GC IT SA anunta inlocuirea liniei de echipamente laser Brother destinate segmentului SOHO cu echipamente superioare.

Pentru companiile de dimensiuni mici, CG&GC IT SA propune modelul Brother DCP 7010, succesorul modelului MFC 9160, la un excelent raport pret/calitate. Dezvoltat pentru firmele mici, din punctul de vedere al costurilor, dar pentru firmele mari, din punctul de vedere al calitatii, DCP 7010 prezinta toate caracteristicile multifunctionalelor inteligente: viteza de printare de 20 ppm, posibilitatea de scanare flatbed color la rezolutie foarte buna, copiere de 20 cpm, posibilitatea de a copia mai multe pagini intr-una sau functia poster.

In locul modelului Brother MFC 9180, CG&GC IT SA ofera noul multifunctional MFC 7420, special creat pentru a ingloba multiple caracteristici intr-un spatiu minim. In ciuda aspectului compact, multifunctionalul ofera facilitati surprinzatoare: viteza sporita de printare si copiere de pana la 20 ppm, posibilitate de scanare color 3D, memoria de lucru marita la 16 Mbps, facilitati de alimentare automata cu hartie, functii fax complete, inclusiv PC Fax (Send & Receive), oferind un plus de versatilitate nevoilor existente in cadrul oricarui birou.

In completarea gamei de echipamente pentru birou, modelul Fax laser 2920, succesorul modelului 8070, ofera functionalitati laser rapide si economice. Cu o viteza de transmisie de 33.600 bps, o memorie de 500 pagini si posibilitatea de transmisii PC Fax, noul model este recomandat atat companiilor mici, dar si celor mijlocii. Pentru facilitarea utilizarii, modelul dispune de functia apelare rapida, functia de transmitere simultana, facilitati de alimentare automata. Pentru eficientizarea managementului de documente, echipamentul asigura si functia de copiere si, optional, imprimare.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro