Echipa olimpica de scrima joaca fotbal in scop caritabil

septembrie 21, 2012

Sambata, 22 Septembrie 2012,incepand cu ora 10 va avea loc Cupa Hospice, cel mai mare turneu de fotbal caritabil din Romania, ajuns la a patra editie.

Locatia competitiei din acest an este Complexul Sportiv "Ion Tiriac" Str. Ion Vlad nr. 20-40 (in apropiere de Cora Pantelimon), o locatie moderna aflata sub patronajul Fundatiei Olimpice Romane (fosta "Baza Granitul")

Competitia se va desfasura timp de o zi si va strange fonduri pentru HOSPICE Casa Sperantei, cea mai mare organizatie medicala non-profit care asigura gratuit, de 20 de ani, servicii de ingrijire paliativa pentru copiii si adultii cu boli incurabile.

Celor 17 companii de top, care au intrat in competitie, li se alatura si o echipa de vedete de televiziune si personalitati din lumea sportului precum: Antrenorul echipei masculine de scrima, Mihai Covaliu, Medaliat cu aur la Sydney si cu bronz la Beijing, Tiberiu Dolniceanu si Florin Zalomir, medaliati olimpic la scrima si actorul Paul Ipati.

Fiecare companie care va participa la aceasta competitie a facut o donatie minima in valoare de 1000 de euro asigurand astfel continuitatea serviciilor gratuite oferite in comunitate.

Multumim sponsorilor si partenerilor care au ales sa sustina cauza Hospice Casa Sperantei participand la aceasta competitie: Unicredit Financial, Rompetrol, Deloitte, Ernst & Young, Raiffeisen Bank, Raiffeisen Leasing, Provident, Vodafone, Porsche Bank, BRD, Intercontinental, Apollo Mod, Meli Melo, KPMG, ING Bank , Coca-Cola, Hilton Athenee Palace, GSK, Puls Medica, Durby si Digi Sport.

***
HOSPICE Casa Speranței a href=''http://www.hospice.ro'' target="_blank'' class="link_rosu">www.hospice.ro) este cea mai mare organizație medical non-profit din Romania care asigura gratuit servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli terminale in București, Brașov, Fagaraș și Zarnești .

Ingrijirea paliativa este ingrijirea menita sa amelioreze calitatea vietii pacientilor si familiilor acestora, atunci cand se confrunta cu probleme asociate bolilor ameninttoare de viata, prin prevenirea si inlaturarea suferintei, prin identificarea precoce, evaluarea si tratamentul durerii si al altor probleme de natura fizica, sociala, psiho-emotionala si spirituala. (dupa Definitia Organizatiei Mondiale a Sanatatii, 2002)

HOSPICE asigura gratuit, de 20 ani, servicii de ingrijire paliativa pentru copii și adulți cu boli incurabile si a fost desemnat ca fiind centru de excelența pentru Europa de Sud Est.

Complexul Sportiv Ion Țiriac pune la dispoziția elevilor, cu titlu gratuit, un stadion de fotbal, un teren de fotbal pe nisip, un teren de volei pe plaj, un teren de baschet și mai multe panouri de minibaschet, precum si trei terenuri multisport.

Cladirea principala a centrului sportiv include toate utilitțile specifice: 4 vestiare pentru echipe, un vestiar pentru arbitri și o sala de conferințe pentru oficiali. Partenerii care s-au implicat in demersul de reconsolidare a centrului sportiv sunt: Allianz-Țiriac, Brenntag, Chim Titan, Eco-X, Enel, Glass & Aluminium, Legrand Romnia, Maral, McCann Erickson Romnia, Midocar, Nobilis, Primria Sectorului 2 - Administrația Domeniului Public, Regina Maria, Rehau, Residenz, Semmelrock, Sommering, Stihl, Țiriac Auto, Țiriac Leasing, Unicredit Țiriac Bank, Techwave și Viessmann.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro