Echipa de fotbal feminin a Iranului a fost prinsa cu „cioara vopsita”

februarie 12, 2014

Dorinta de victorie a nationalei feminine de fotbal a Iranului a fost atat de arzatoare incat nu au mai contat nici un fel de reguli. Orbiti de glorie, responsabilii echipei s-au gandit ca vreo patru barbati, deghizati in femei si plasati in posturile cheie ar contribui decisiv la jocul intregii echipe.

Zis si facut. Patru barbati au fost adusi la echipa si au reusit sa se integreze printre colegele de vestiar. Desi cei patru asteptau sa fie programati pentru o operatie de schimbare de sex, controalele sportive au venit inainte sa intre in legalitate.

Desi Iranul are legi si perceptii dure in ceea ce priveste homosexualitatea, cei patru au fost eliminati, dar li se va permite revenirea dupa ce vor putea demonstra ca sunt femei si din punct de vedere fizic.

Situatia creata a pus autoritatile sportive pe jar. Acum, fiecare jucatoare trebuie sa fie testata inainte sa fie legitimata la un club. Federatia de specialitate a inceput chiar si controale inopinate in timpul antrenamentelor sau in cantonamente. Controalele au mai scos la iveala inca sapte barbati legitimati la cluburi de fotbal feminin.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro