Noul trend gastronomic aduce ciocolata în centrul atenției în aproape toate deserturile de Paște. Cofetarii au fost inspirați de țările cu tradiție în crearea de deserturi și au adăugat ingrediente inedite pe bază de ciocolată în produsele tradiționale precum cozonacul. Ambalate cu grijă, precum niște cadouri, aceste dulciuri oferă clienților oportunitatea de a le dărui la masa de Paște.
Pentru cele mai recente știri:
https://euronews.ro/
Abonați-vă la canalul nostru de Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCbATDExtWstHnwWELZnXNZA
Urmăriți-ne și pe Social Media:
https://whatsapp.com/channel/0029VaCnS0e4Y9luISUdOk1n
Tweets by euronewsro
https://www.facebook.com/ro.euronews
https://www.instagram.com/euronews_romania
@euronews.romania
Sursa: Youtube / Euronews Romania
Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro