Dulceata din fructe proaspete

Facem gemuri, dulceturi, umpluturi patiserie si multe alte bunatati, din anul 1991. Incercam sa ne autodepasim si sa oferim cele mai bune produse de pe piata, sa folosim doar produse proaspat culese de pe plaiurile mioritice ale tarii si o productie sustenabila care ne permite sa pastram echilibrul si armonia cu tot ceea ce ne inconjoara. Daca si tie iti place sa ai camara plina cauta gemurile pentru patiserie de la Duro si aprovizioneaza-te cu tot ce ai nevoie pentru clatite, prajituri, mic dejun sau mancate ca atare.

Suntem o mare familie, iar valorile dupa care functionam sunt: pasiune, durabilitate, seriozitate, calitate. Facem gemuri patiserii, umpluturi, marmelada si multe altele, folosid retete proprii si fabricam totul in incinte moderne, prevazute cu linii automatizate pentru mentinerea stricta a standardelor si calitatii, atingand o capacitate de pana la 6 tone/ ora. Inta pe site-ul Duro si vezi ce bunatati ti-am pregatit, de la gemuri, marmelada, miere energizant, filling termostabil si umpluturi pentru patiserie.

Pregatim gemuri si marmelada din fructe proaspete, atent selectionate, investim mereu in calitate si astfel am dezvoltat linii tehnologice ce ating o capacitate de pana la 6 tone pe ora, astfel putem oferi clientilor nostri gem patiserii en gross.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Dulceata din fructe proaspete