Drone in cautarea lui Bigfoot

iulie 31, 2013

Dronele sunt acum cei mai buni exploratori, dar pot sa livreze foarte bine si pizza. Un astfel de aparat de zbor a primit recent misiunea de a descoperi creatura mitica si misterioasa Bigfoot, omologul american al celebrului Yeti.

Initiativa apartine cercetatorilor de la Idaho State University spune ca dronele vor avea o contributie majora in localizarea si prinderea lui Bigfoot, presupunand, bineinteles ca o astfel de creatura exista. Aparatele de zbor fara echipaj uman sunt ceea ce omul avea nevoie pentru a confirma sau pentru a demola niste mituri ale naturii.

Drona utilizata pentru descoperirea lui Bigfoot are montata o camera de filmat cu ajutorul careia, creatura va fi localizata.

Interesul asupra creaturii a reinviat in cursul saptamanii trecute cand a aparut clipul video de la finalul acestui articol. In materialul video este surprinsa o maimuta bipeda de dimensiuni mari care se plimba printr-o zona salbatica din Canada. Inevitabil, au aparut si scepticii care spun ca filmarea estee facuta de la prea mare distanta si nu este relevanta.
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro