Dr. Felix Hair Implant foloseste una dintre cele mai inovatoare tehnici de implant de par! Vezi aici

Parul este unul dintre cele mai puternice simboluri de identitate personala si spune multe despre noi, mai multe decat am putea crede. Daca podoaba capilara este sanatoasa si stralucitoare, aceasta ofera incredere si forta atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Pe de alta parte, caderea parului, alopecia si chelia pot avea efecte devastatoare in ceea ce priveste stima de sine, ducand de multe ori la stari de anxietate si depresie.

Desi inca nu s-au stabilit cauzele exacte ale caderii parului, cert este ca indiferent de motiv sau cauza, orice persoana care are probleme in acest sens, nu se va simti niciodata bine in pielea sa.

Tehnica Quality FUE, o solutie inovatoare pentru implantul de par

Desi unele persoane ar crede ca implantul de par este o interventie foarte dureroasa, cu multe zile de recuperare si cu rezultate nu foarte fizibile, clinica  Dr. Felix Hair Implant demonteaza acest mit.

Dr. Felix Implant este o clinica de prestigiu din Romania care s-a remarcat de-a lungul timpului in randul celor care si-au dorit o schimbare radicala cu tehnici inovatoare, avansate si cu rezultate excelente chiar si in randul persoanelor din showbizul romanesc.

Avand multi ani de experienta in spate si cu o echipa de chirurgi plasticieni pregatiti la unele dintre cele mai inalte nivele in aceasta industrie, Dr. Felix Hair Implant vine pe piata cu metode inedite de implantare de par, care au rezultate excelente si feedbackuri pozitive.

Quality FUE este o metoda mai putin invaziva, fiind una dintre cele mai evoluate tehnici pana la momentul actual si asta pentru ca este realizata minutios, exclusiv manual de catre medici ultraspecializati.

In plus, prin aceasta tehnica, pacientii se recupereaza in cel mai scurt timp, fara dureri, sangerari sau cicatrici, dand un aspect foarte natural.

Echipa din cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant pune un accent deosebit pe serviciile pe care le ofera ori acest lucru il demonstreaza si rezultatele clientilor care au apelat deja la profesionalismul si experienta medicilor, fiind foarte multumiti si incantati.

Pentru mai multe detalii cu privire la serviciile oferite, puteti accesa site-ul drfelixhairimplant.ro.

Date de contact:

+40 720.254.368

[email protected]

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Dr. Felix Hair Implant foloseste una dintre cele mai inovatoare tehnici de implant de par! Vezi aici