Donald Trump este infectat cu coronavirus

Președintele american Donald Trump a anunțat că a fost testat pozitiv pentru coronavirus alături de soția sa, Melania Trump.

„În seara asta, Prima Doamnă (nr. Melania Trump) și eu am fost testați pozitivi pentru COVID-19. Vom începe carantina și procesul de recuperare imediat. Vom trece prin asta împreună.

Donald Trump și soția sa intraseră deja în carantină și au decis să se testeze după ce asistenta președintelui american, Hope Hicks, a fost testată pozitiv pentru COVID-19. Președintele și Melania Trump au declarat că în ultima vreme au petrecut mult timp în compania asistentei.

Hope Hicks a făcut parte din grupul de consilieri care a călătorit cu Trump la dezbaterea electorală pe care președintele american a avut-o marți cu Joe Biden, în Cleveland, Ohio, dar a fost și miercuri, la Minnesota.

„Hope Hicks, care a muncit atât de mult fără să facă nici măcar o mică pauză, tocmai a primit rezultatul pozitiv pentru Covid-19. Teribil! Prima și doamna așteptăm rezultatele testelor noastre. Între timp, vom începe procesul de carantină!”, a scris Trump pe Twitter joi seară.

Trump a speculat, într-un interviu dat la Fox News, că Hope Hicks ar fi putut contracta virusul după ce a interacționat cu un susținător.

 

 

Sursa: europalibera.org