Doi hoti au furat un pachet de servetele, crezand ca sunt bancnote de 50 £

noiembrie 25, 2014

Dupa ce intamplarea lor a fost mediatizata in presa din toata lumea, Michael Hogg si Andrew Wood au devenit vedete peste noapte, fiind numiti „cei mai prosti hoti din Marea Britanie”. Cei doi au fost convinsi ca au dat lovitura in momentul cand au zarit „bancnotele” in valoare de 50 £ pe pervazul unei ferestre.

Asteptand ca cei din casa sa adoarma, Hogg a spart geamul pentru a intra si a lua banii, in timp ce partenerul sau trebuia sa-l anunte in cazul in care se apropie cineva. Zgomotele l-au trezit insa pe proprietarul locuintei, care a coborat pentru a vedea ce se intampla. Cei doi hoti au fugit rapid, dar au fost prinsi datorita unui vecin care anuntase deja politia.

„Este o infractiune aparuta mai degraba din prostie decat din intentia de a face ceva rau sau de a planifica un furt adevarat”, a declarat avocatul lui Hogg in timpul procesului. In realitate, tinerii nu au furat mare lucru, ci doar un pachet de servetele pe care era desenata o bancnota de 50 £ - in acest fel au incercat avocatii sa-si dezvinovateasca clientii.

Cu toate acestea, tinerii ghinionisti au fost condamnati in total la peste 7 ani de inchisoare, ei avand deja la activ si alte zeci de condamnari, in mare parte pentru furturi marunte. Judecatorul a remarcat perseverenta acestora in comiterea infractiunilor, considerand ca este obligatoriu sa fie inchisi pentru a-i feri pe cetatenii orasului de faptele lor ilegale.

Sursa: Mirror

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro