Docupen RC800 – Cel mai mic scaner din lume acum si in Romania

Introdus pe piata internationala de Planon si promovat in Romania de XOR IT SYSTEMS, Docupen RC800 cel mai mic scaner full page portabil din lume a venit si la noi.

Cu o greutate de sub 57 grame si memorie flash de 8 MB (upgradabila cu carduri de memorie optionale MicroSD de 128 MB, 256 MB sau chiar 1GB), RC800 este capabil sa stocheze mai mult de 100 de pagini in memorie luandu-i doar 4 secunde sa scaneze o pagina. Se poate alege modul de scanare: alb negru, standard color sau 24bit color la o rezolutie cuprinsa intre 100 si 400 dpi.Docupen este diferit fata de celelalte stilouri scanere deoarece este un scaner independent reusind sa scaneze toata suprafata incluzand text si grafica. Alte scanere portabile scaneaza doar randuri din text sau inregistreaza scrisul, iar altele trebuie sa fie conectate la calculatorului dvs. in timp ce Docupen depaseste aceste bariere. De asemenea sistemul dublu de ghidare si sincronizarea optica sporesc experienta utilizatorului, procesul de scanare fiind mai usor si precis.

Docupen vine cu un software inclus ce administreaza documentele scanate si le conecteaza cu o serie de aplicatii, printre care: Outlook Express, Winfax, Notepad, Adobe Photoshop, Microsoft Word, PowerPoint si Excel. (XOR IT SYSTEMS – www.xor.ro)