Dobrogea Benecol - un produs apreciat de ...

septembrie 13, 2010

Painea Dobrogea Benecol, produs dovedit clinic ca reduce colesterolul s-a bucurat de aprecierea medicilor diabetologi si specialistilor in nutritie prezenti la cel de-al 8 lea Congres al Federatiei Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, desfasurat la Cluj, in perioada 7-9 septembrie. Standul Dobrogea Benecol a fost vizitat de peste 200 de medici diabetologi, care si-au aratat interesul pentru noul produs functional.

Printre personalitatile medicale care au apreciat initiativa lansarii unui produs care scade colesterolul se numara chiar noul presedinte ales al Federatiei Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, conf.univ.dr. Ioan Andrei Veresiu. „ Salut ideea Dobrogea Grup de a fabrica o paine cu esteri de stanoli din plante care reduc colesterolul; astfel, persoanele cu diabet pot sa aiba un control mai bun al glicemiei pe termen indelungat”, a declarat acesta in cadrul evenimentului.

Prof.dr. Mariana Graur, in calitate de Presedinte a Societatii Romane de Nutritie recomanda produsul Dobrogea Benecol persoanelor care vor sa aiba un stil de viata sanatos si pentru care preventia este pe primul loc. „Initiativa de lansare pe piata a unei paini care reduce colesterolul este una de bun augur pentru cei care vor sa adopte o alimentatie sanatoasa.”

De asemenea, Prof. dr. Radu Lichiardopol, presedintele Societatii Romane de Diabet, s-a aratat interesat de efectele acestui produs si a declarat ca va deveni chiar el un consumator al acestei paini. „ Ideea de paine care reduce colesterolul este binevenita, tinand cont ca painea, in general, este un produs de mare consum la romani. Voi incerca chiar eu ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - Dobrogea Benecol - un produs apreciat de ...

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro