Divortul in fata Domnului

aprilie 25, 2008

Cuplurile elvetiene doresc sa-si termine casniciile in ocul in care au inceput, la biserica. Dupa ce au spus da in fata Domnului si au jurat ca vor fi impreuna toata viata, s-au razgandit dupa o vreme si vor ca juramintele sa le fie desfacute tot de forta divina.
De aceea bisericile din Elvetia au initiat o slujba prin care destinele pot fi dezlegate la fel de simplu cum au fost unite.
Dar pana sa ajunga in fata altarului pentru a divorta cuplurile doritoare trebuie mai intai sa participe la sedinte de consiliere cu preotul care trebuie sa se asigure ca cei care doresc sa divorteze sunt constienti si impacati cu pasul pe care urmeaza sa-l faca. Preotul trebuie sa se asigure ca sotii se despart in termeni amicali si ca fiecare este capabil sa-si construiasca o noua viata.
Divortul in fata altarului poate fi considerat un mod prin care i se comunica lui Dumnezeu ca legatura casatoriei s-a destramat si poate o posibilitate a celor implicati de a-si cere iertare in fata divinitatii pentru ca si-au incalcat juramintele.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro