Divertismentul online - acasa si in miscare

aprilie 28, 2014

In ultimele luni, ofertele operatorilor de telefonie mobila si internet au devenit mai generoase, iar aceasta tendinta pare sa nu se opreasca aici. Concurenta acerba ii obliga pe principalii jucatori din domeniu sa lanseze oferte si promotii, iar preturile devin tot mai mici, in raport cu volumul de servicii primite. Internetul fix este in prezent accesibil, iar viteza a crescut accelerat in ultimii ani.
Internetul mobil devine si el tot mai accesibil, ofertele operatorilor fiind mai nou exprimate in GB si nu in MB. Astfel, divertismentul online este accesat nu numai acasa, ci si in miscare. Daca in trecut retelele wireless gratuite erau de baza pentru accesul la internet in afara locuintei, in prezent devine tot mai accesibil sa intri pe internet folosind direct retelele operatorilor. Mai mult decat atat, roamingul se pregateste sa devina istorie in Uniunea Europeana, astfel ca mobilitatea se va extinde la nivel european, inclusiv pentru utilizatorii romani.

Principala retea de socializare, Facebook, atrage probabil cel mai mult interes pentru divertismentul online. Multe persoane sunt permanent conectate la acest serviciu web, accesand internetul de pe smartphone sau tableta. Siteurile de video sharing, precum si divertismentul de continut (stiri, sport etc.) atrage de asemenea interesul celor ce acceseaza internetul.

Jocurile au fost mereu preferate de internauti, de la jocurile online simple la cele platite. Jocurile de noroc au si ele o cota importanta, pariurile sportive si jocurile de poker gratis fiind cele mai cautate. De altfel, pokerul ramane cel mai popular joc de carti, si pe internet, existand numeroase tipuri ale acestui joc, practicate de cunoscatori.

Divertismentul este in prezent activ pe toate ecranele - de la TV-urile smart, ce depasesc mereu noi bariere tehnologice, la tablete, laptopuri si smartphone-uri. Multe persoane devin tot mai depenedente de tehnologie si nu isi pot imagina in prezent viata fara accesul la dispozitivele preferate si, mai ales, fara accesul la servicii de internet. Pentru multi, internetul a devenit o utilitate la fel de vitala pentru accesul la reteaua de curent electric sau la reteaua de apa.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro