Dintr-o pasiune uriașă și din crezul profund că suntem mai ales ceea ce mâncăm

SC Bio Fair SRL, prezenta in mediul online prin intermediul site-ului biocorner.ro, a incheiat de curând un contract de Promovare si Optimizare site, alegand ca partener al acestei etape SeoWeb Seco SRL.

Biocorner.ro sau resursa ta de produse bio a renascut:

dintr-o pasiune uriașă și din crezul profund că suntem mai ales ceea ce mâncăm.
Credem intr-o lume în care să nu mai existe suferințe provocate de alimentele nepotrivite, copii veseli, care plesnesc de sănătate și care aleg oricând legume și fructe în locul altor tentații culinare. Visăm la ziua în care calitatea unui produs și povestea lui să conteze cu adevărat, mai presus de orice.
Credem într-o alimentație curată, neatinsă de invențiile chimice ale acestui secol. Credem în conceptul de BIO așa cum a fost el creat.

Toate acestea, se doresc scoase in evidenta si puse in valoare in urma acestui contract de optimizare si promovare site dintre cele doua firme.

SeoWeb Seco SRL, companie cu capital integral romanesc, specializata in SEO, web design si optimizare, activand prin intermediul site-ului www.seoweb-seco.ro, este una dintre cele mai inovatoare si eficiente companii de promovare pentru Google Romania.

Contractul încheiat intre cele doua firme presupune atât promovarea cât si optimizarea site-ului biocorner.ro pentru ca acesta sa fie cât mai bine indexat în parametrii motoarelor de căutare Google, pentru o mai buna pozitionare.
Intregul contract va avea ca obiect Promovare SEO Off Page si On Page, incluzand aici si monitorizarea concurentei si a pozitiei in SERP a cuvintelor tinta, elemente in functie de care vom adapta constant intreaga strategie de urmat.
Nu in ultimul rand, On Page, vom actiona acolo unde consideram necesar asupra continutului site-ului, descrierilor de produse s.a., refacerii codului sursa in functie de schimbarile algoritmului Google.

La SeoWeb Seco stim cat de important este un parteneriat de succes in urma caruia ambii participanti sa inregistreze efecte pozitive.
Dam dovada de profesionalism pentru ca partenerii nostri sa poata beneficia de cele mai bune rezultate SEO.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Dintr-o pasiune uriașă și din crezul profund că suntem mai ales ceea ce mâncăm