Dintii albi sunt mai sanatosi?

Chiar daca dintii albi arata mult mai bine nu inseamna neaparat ca sunt si sanatosi. Pentru a avea dinti frumosi si sanatosi este nevoie ca acestia sa treaca prin cateva etape foarte importante la stomatolog, dar sa se tina cont si de igiena orala acasa. Tratarea cariilor este un prim proces pentru obtinerea unei danturi perfecte, la care se continua detartrajul, aparatul dentar si abia apoi serviciul de estetica dentara Bucuresti de la Neoclinique care ofera un zambet alb, stralucitor, fara nici un defect.

Ce puteti face pentru o albire mai pronuntata? Desigur ca si pasta de dinti pentru albire este foarte eficienta, dar nu face minuni, de aceea Neoclinique recomanda servicul de albire dentara profesionala. Efectul sporit al albirii dentare ajuta la curatarea petelor de pe smaltul dintilor in doar cateva sedinte pana la 9 nuante. Stralucirea dintilor se poate obtine doar cu albirea dentara din cadrul unui cabinet stomatologic, nici o alta metoda alternative folosita acasa nu da rezultate. Albirea dentara la domiciliu nu este la fel de eficienta ca cea din cabinetele stomatologice, iar produsele ce se gasesc in comert pot contine substante ce ataca smaltul dintilor.

Serviciul de stomatologie in rate Bucuresti de la Neoclinique va ofera o alternativa la orice tratament dentar atunci cand nu va permiteti acest lucru. Stomatologia in rate este utila pentru persoanele de toate varstele, fiind un pas foarte important pentru a acorda mai multa atentie dintior dumneavoastra si igienei orale.


» Preluat de pe LivePr.ro
Dintii albi sunt mai sanatosi?