DINCOLO DE POD - noua senzatie a verii 2005!

Un nou material muzical a fost lansat pe piata muzicala autohtona – “Lasa-ti paru’ mare”, albumul de debut al unei trupe deosebit de originale – Dincolo De Pod. Non-conformisti si spontani, membrii trupei abordeaza un pop-rock cu nuante country si jazz, cu versuri ironice, dar si comice, care va prinde cu siguranta la marele public.

Primul single este “Lasa-ti paru’ mare” si beneficiaza de un videoclip in care “veselia” este cuvantul cheie. In regia lui Bogdan Toader, videoclipul reuseste sa recompuna atmosfera specifica epocii de la 1848, dar cu un surprinzator dinamism. Urmariti-l cu atentie, pentru ca la baza sa sta o povestire deosebit de haioasa, pe care va invitam sa o descifrati!

In plus, zilele trecute a avut loc evenimentul de lansare a baietilor ”cu paru’ mare”. Atmosfera a fost destinsa, intregul concert de lansare fiind conceput ca o seara intre prieteni, unde toti cei prezenti s-au simtit bine. Deh, ca vara la terasa! Caci locatia a fost Terasa Preoteasa, care de la ora 20.00 a “vuit” de cantari live pana dimineata, in ciuda ploii care s-a dovedit foarte uricioasa! Pe scena, dupa ce trupa serii si-a terminat recitalul, s-au urcat, pe rand, prietenii de la CIRCA 7, apoi “haiducul” DORU STANCULESCU. Si intr-un final apoteotic, insusi MIRCEA VINTILA a electrizat pur si simplu publicul, cantand “Miruna”, “Lordul John” si alte cateva dintre nemuritoarele sale “hituri”! Am avut ocazia sa urmarim in premiera absoluta un trio de exceptie (ramas momentan fara nume, dar in inimile noastre!): Mircea Vintila, Cristi Dumitrascu (Circa 7) si Doru Bilciurescu (Dincolo De Pod). Au fost prezenti multi prieteni din presa, si chiar fani ai trupei nou lansate (caci componentii sai au state vechi in munca… de showbiz!)! Bere, mici, terasa, si multa voie buna – reteta unei seri de pomina!

Membrii trupei DINCOLO DE POD sunt:

Tudor BILCIURESCU – voce, chitara
Sunt un membru marcant in diverse comitete si comitii printre care si organizatia internationala DINCOLO DE POD; ma straduiesc din rasputeri sa fac 0,1 tone si ma agit tot timpul dand impresia ca fac cate ceva!

Mihai PETRESCU – chitara bas, voce
Eu sunt asa cum sunt. Am cantat in ‘82-’83 cu trupa Quovadis si Flash. ‘83-’85 cantat stagiu militar; ‘85-’90 formatia Flori De Crin; ‘90-’94 Compania de sunet Vali Sterian; ‘94-’01 pauza; ‘02-’05 DINCOLO DE POD.

Aurel STANCIU – chitara, voce
Imi plac plantele si camasile inflorate/ Nu raspund cand mi se-arunca vorbe-n spate.
Am cantat cu Vis in ‘85-’88, cu Octave in ‘88-’94, cu Ilie Micolov in vara lui ’98. Am multiple proiecte solo in stadiu de pregatire!

Radu GHEORGHE – tobe, percutie
Iubesc femeile blonde sau brune, cantam in trupa Flori De Crin (cu Hoitu’); am cantat si in Compania de sunet Vali Sterian (‘90-’94).

Gabi RADAN – chitara
Fara muzica nu stiu ce m-as face; cant de mic si am plans de emotie cand am pus prima data mana pe chitara! (Intercont)

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro