Din nou la scoala – ghiozdane practice si chic, de la Boutique Mall

Noul an deja a inceput, ceea ce inseamna ca ultimele cumparaturi ar trebui finalizate de acum. In atentia celor care doresc sa isi mentina stilul aparte si atunci cand merg la scoala, respectiv la orele de curs, sunt modelele intr-o gama extrem de diversificata de ghiozdane, de la Boutique Mall. Este un magazin online, ce ofera produse de brand, ale unor producatori de renume pe nisa fashion, valabil si in cazul accesoriilor, respectiv a ghiozdanelor.

Bineinteles ca nu mai este vorba despre ghiozdanele de altadata, parca facute doar pentru a indeplini partea lor functionala. Acum optiunile imbina elegant atat functia practica a lor cu cea estetica. Cu o linie interesanta de ghiozdane disponibile, Boutique Mall reprezinta atractia tinerelor eleve si studente in aceasta toamna. Mai ales ca dispune de solutii de vestimentatie, respectiv incaltaminte care merg mana in mana cu stilul acestora este o reala incantare pentru publicul vizat. Este limpede ca nu mai exista scuze vizavi de un ghiozdan departe de a fi pe aceeasi lungime de unda cu restul vestimentatiei. Demonstratia acestui fapt o face magazinul online mentionat, gama de produse putand fi accesata pe b-mall.ro.

Linia de ghiozdane de la Boutique Mall, combinatia reusita intre util, confortabil si elegant

In aceasta categorie de produse se vor regasi numeroase modele de ghiozdane, dar si rucsacuri sau genti ideale pentru scoala, produse de branduri consacrate precum Tommy Hilfiger, Moncler Kids, Puma, Jansport, Monnalisa etc.

Departe de a fi plictisitoare, acestea se evidentiaza fie prin imprimeuri viu colorate, prin printuri deosebite, cat si prin texturi deosebite ale materialelor pe care le au la baza. Desigur ca pentru micutele scolarite care sunt pentru prima data pe bancile scolii se vor potrivi ca o manusa mini ghiozdanele Melissa Cat, disponibile de asemenea pe b-mall.ro. Sunt deosebit de rezistente, ceea ce le face cu atat mai potrivite, mai ales ca in general copiii sunt mai activi, deci si riscul de a rupe spre exemplu baretele lor este mai mare.

Desigur ca pentru micile domnisoare care doresc sa iasa in evidenta printr-un ghiozdan deosebit exista alternative numeroase. Modelele colorate, cu imprimeuri simpatice, minimaliste sau in abundenta sunt la indemana acestora. Desigur, nimic nu poate concura cu un ghiozdan elegant, conturat de liniile minimaliste in care este realizat. Cu siguranta ca cele propuse de B-mall.ro, marca Tommy Hilfiger, sunt o achizitie de luat in considerare.

Rezistente, deci durabile, placute estetic, dar mai ales cu o compartimentare inteligenta si practica, ghiozdane precum sunt cele din randul gamei propusa de magazinul online mentionat sunt cele care dau sens inceputului de an scolar. Sustin educatia prin rolul pe care il indeplinesc si mai ales ajuta elevele si studentele sa se alinieze cu usurinta trendurilor actuale.

Iata deci ca oricine doreste sa abordeze tinute chic – chiar si atunci cand destinatia este scoala – are ocazia de a schimba complet conceptul de ghiozdan. Mereu in echilibru privind comoditatea oferita la purtare, si in zilele in care orarul este mai plin, un astfel de articol devine un prieten nelipsit in noul an scolar.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Din nou la scoala – ghiozdane practice si chic, de la Boutique Mall