Din 21 octombrie - Aurelian Temisan in Chicago

Muzicalul Chicago revine din 21 octombrie cu un nou Billy Flynn – Aurelian Temisan. Biletele s-au pus deja in vanzare la casieria Teatrului National si din magazinele Diverta.

Cu personajele sale carismatice si cu un umor negru care apare in toate aspectele acestei povesti, “Chicago”a aparut , ca piesa de teatru, pe scena de la New York in urma cu aproape opt decenii. A reusit sa se transforme rapid intr-unul dintre cele mai mari succese de pe Broadway si sa fie jucat pe cele mai importante scene din intreaga lume.
In anul 2005 a fost adus si pe scena Teatrului National din Bucuresti, in regia lui Ricard Reguant. Devenind cel mai vizionat spectacol al stagiunii trecute, cu peste 20.000 de spectatori, “Chicago” promite sa isi surprinda publicul.
Noul muzical vine cu schimbari in distributie, publicul avand ocazia sa il urmareasca pe Aurelian Temisan in rolul lui Billy Flynn.
Cu o distributie de exceptie- Maia Morgenstern, Carmen Ionescu, Monica Davidescu, Ilinca Goia, Anca Turcasiu, Andrei Duban, Silviu Biris, Ioan Andrei Ionescu- Chicago este un spectacol in care jocul actoricesc, muzica, umorul reusesc sa aduca pe scena teatrului bucurestean atmosfera fascinanta a inceputului de secol.
Mai multe detalii se gasesc pe www.muzicalulchicago.com

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro