Digitrend – targul de jocuri pc si gadgeturi

In perioada 15-18 iunie 2006, Expo 24 in parteneriat cu PGL, PC Forum si Intuitext va organiza la Sala Polivalenta Bucuresti primul eveniment dedicat gadgeturilor si jocurilor pc.

DIGITREND este vazut ca un targ de imagine pentru firmele participante, in cadrul acestuia regasindu-se tehnologia mobila, sistemele informatice de ultima ora, tehnologia audio – video – foto.
Digitrend se adreseaza utilizatorului final, targul mergand pe conceptul de home entertainment.

Interconexiunea dintre marii jucatori ai pietei de gadgeturi si utilizatori, va fi facuta de sectiunea GAMES, zona interactiva de prezentare a jocurilor si de desfasurare a concursurilor ( organizate impreuna cu PGL – Professional Gamers League si Ultrapro ). Concursurile sunt adresate jucatorilor profesionisti ( Counter, Fifa, NFS ), publicul dispunand de o sala avand in dotare ecrane de proiectie, pe care vor fi preluate imagini de la fiecare consurs.

Publicul tinta vizat de acest eveniment, se imparte in doua categorii:
1. segmentul de varsta 18 – 25 ani pentru sectiunea GAMES
2. segmentul de varsta 25 – 40 ani pentru sectiunea DIGITREND

Vizitatorii pot participa la concursurile desfasurate pe parcursul targului, premiile constand in jocuri oferite de firmele partenere.

In standul Expo 24 vor exista sisteme puse la dispozitia vizitatorilor, in scopul testarii jocurilor noi aparute pe piata.

Imaginea va fi transferata pe ecrane de plasma, astfel incat toti vizitatorii sa aprecieze, negativ sau pozitiv, noile produse.

Pentru detalii vizitati www.digitrend.ro