Diferențe dintre cămăși de noapte din satin și cele din bumbac

De ce sunt pijamalele satinate atât de populare? Ce le diferențiază de o pereche de pijamale normale sau din alt material? Azi vei afla câteva motive pentru care doamnele și domnișoarele preferă cămăși de noapte din satin în locul pijamalelor normale. În același context vei fi informat cu privire și la un magazin online de unde poți comanda aceste ținute.

Ce este special la un set damă satin?

Seturile de pijamale fac în mod activ parte din viața unei persoane. Acestea sunt îmbrăcate în fiecare noapte și au efect asupra somnului. Ai avut parte de nopți în care nu puteai dormi, pentru că hainele îți erau incomode? Astfel de probleme nu apar când porți pijamale din satin.

Ceea ce diferențiază pijamalele satinate de alte pijamale, de bumbac, de exemplu, sunt următoarele aspecte:

  1. satinul nu provoacă disconfort pielii, precum mâncărimi;
  2. satinul se spală și se usucă mult mai repede;
  3. pijamalele din satin pot fi purtate și vara;
  4. pijamalele din satin sunt mai elegante.

Compleurile de damă din satin prezintă mult mai multe caracteristici. Cele prezentate mai sus sunt principalele diferențe dintre o pijama din satin și una din bumbac. De care pijama porți și de ce ar trebui să le alegi pe cele satinate?

Pijamalele satinate pot fi purtate în fiecare zi din an

Toată lumea caută pijamale în care să se simtă confortabil în timpul nopții. Nimeni nu își dorește să transpire abundent sau să simtă răceală pe piele. Din acest considerent, oamenii se orientează către pijamale ideale pentru orice anotimp. Pijamalele din satin se încadrează în această categorie.

Pe timp de vară, pijamalele satinate absord transpirația produsă de corp și o eliberează în aer. Pe timp de iarnă, acestea mențin temperatura corpului normală, astfel că nu îți este frig. Așadar, pijamalele din satin pot fi purtate atât vara, cât și iarna.

Compleurile din satin se curăță ușor

Compleurile de damă pot fi curățate în două feluri:

  • de mână;
  • la mașina de spălat, urmând instrucțiunile pentru spălarea hainelor delicate.

Ambele metode au instrucțiuni ușor de urmat pentru spălarea pijamalelor din satin. Tu doar trebuie să ții cont de fiecare pas și să îl respecți. În mod contrar, ținuta ta o să aibă de suferit.

În aceeași ordine de idei, pijamalele din satin se și usucă repede. Pe timp de vară, acestea trebuie ținute departe de razele soarelui. Pe timp de iarnă, le poți pune lângă un calorifer sau să le usuci manual.

Satinul este potrivit pentru o piele sensibilă

Din nefericire pentru unele persoane, anumite textile nu pot fi suportate de piele. Unul dintre aceste exemple este chiar bumbacul. Acest material poate provoca iritații sau mâncărimi și să aducă disconfort persoanei în cauză. Are satinul același efect? Răspunsul cel mai simplu este: nu!

Satinul este o textilă fabricată, astfel că nu este un material natural. Proprietățile acestuia îl face să fie suportabil pentru persoanele care au o piele sensibilă. Atingerile satinului sunt delicate, astfel că serile devin mai liniște și tu te poți bucura de un somn odihnitor.

Eleganță și confort într-o singură pijama

Un atu puternic al compleurilor din satin este că acestea sunt extrem de elegante. Comparativ cu bumbacul, pijamalele satinate sunt de zece ori mai elegante. Din acest simplu motiv, multe doamne și domnișoare optează pentru pijamale satinate și le aleg pentru seri speciale.

Bineînțeles, pijamalele satinate pot fi purtate în orice seară. Ele oferă confort purtătoarelor, dar și eleganță supremă. Care femeie nu dorește să se simtă elegantă și senzuală? Dar confortabilă în același timp? Această caracteristică a pijamalelor satinate este ceea ce le face irezistibile pentru orice femeie.

Vei opta și tu pentru pijamale satinate? În tabelul de mai jos vei regăsi cele mai importante atuuri ale acestor ținute de seară:

Satin Bumbac
lasă pielea să respire poate sufoca pielea
ideală pentru pielea sensibilă nerecomandată celor cu piele sensibilă
ușor de curățat ușor de curățat
elegant și confortabil confortabil, dar puțin elegant

Magazin dedicat pijamalelor din satin

De la magazinul La Nuit poți comanda pijamale din satin pe gustul tău, de calitate și la prețuri accesibile. Seturi, kimono-uri, cămăși de noapte; toate acestea așteaptă să facă parte din garderoba ta. Alege un magazin precum La Nuit și completează-ți garderoba de seară!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Diferențe dintre cămăși de noapte din satin și cele din bumbac

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro