Dictionar de vise online

Visele sunt una dintre minunile naturii si nu rezultatul unei minti ratacitoare in somn. Un vis este o interfata intre procesul vietii, sinele nostru principal si personalitatea noastra constienta. Viata a existat timp de milioane de ani pana cand personalitatea umana constienta de sine a venit pe scena. In tot acest timp, stramosii fiintei umane moderne au supravietuit fara a avea o minte rationala cu care sa rationeze sau sa fie constienti de sine pentru a pune astfel de intrebari precum ,,Ce fac eu in legatura cu asta?” Cu toate acestea, strategiile de supravietuire erau inca dezvoltate in inteligenta lor inconstienta. Visele exprima aceasta intelepciune inconstienta care a fost dezvoltata la oameni si animale prin milioane de ani de experienta de viata. Click aici pentru dictionarul complet de vise.

Apa

Visele legate de apa pot insemna ca te simti coplesit sau neacceptat de cei dragi. Un vis despre apa poate insemna diverse lucruri, dar in principal simbolizeaza ca esti fie prins fie liber. Sensul depinde de legatura cu apa in viata de zi cu zi. Daca este o cantitate mare de apa, poate insemna ca ai emotii profunde sau o reactie emotionala puternica la ceva ce se intampla in viata ta chiar acum.

Vehicule

Sa visezi la un vehicul tinde sa nu insemne nimic in special, oricum daca visezi ceva ca un accident de masina sau un accident, inseamna ca ai incredere scazuta. Acestui tip de vis ar trebui sa ii fie acordata mai multa atentie, deoarece simbolizeaza stresul emotional sau o stare mentala proasta. Daca visezi la un accident de masina, aceasta poate insemna de fapt ca esti ingrijorat sa pierzi ceva precum un loc de munca, o relatie sau chiar casa ta, deci trebuie sa gasesti sursa acestei griji. Aflati de ce sunteti ingrijorat in legatura cu acest lucru, apoi rezolvati-l.

A fi prins undeva 

Sa visezi sa fii prins tinde sa insemne ca esti doar ingrijorat de situatia ta actuala. Acest lucru poate insemna locul de munca, relatia sau chiar tara in care va aflati. Mintea dvs. are tendinta de a va arata lucrurile intr-un mod subtil, asa ca daca va faceti griji in legatura cu munca dvs. care va impiedica sa calatoriti, de exemplu, creierul dvs. poate crea un vis in care esti prins. Un vis despre a fi prins intr-un spatiu mic inseamna, de obicei, ca nu sunteti multumit unde va aflati si doriti sa va schimbati situatia actuala. Nu exista multe cazuri in care daca visati ca sunteti prins sa fie un lucru bun, asa ca aveti grija cu acesta!

Caderea dintilor

Visul in care va cade un dinte este un vis FOARTE comun pe care oamenii il au. Aproape toata lumea a avut un vis in care le cadeau dintii la un moment dat in viata si, probabil, s-au intrebat ce inseamna. Se dovedeste ca acest vis este foarte obisnuit, deoarece cand suntem mici si ne pierdem dintii pentru prima data, ne-am speriat. Asadar, nu este de mirare ca creierul asociaza aceasta prima experienta de teama si traume cu alte lucruri din viata care te fac sa te simti speriat sau nelinistit. De aceea, daca visezi ca dintii taiti cad ca ADULT, inseamna ca esti speriat sau ingrijorat de schimbarile care se petrec in viata ta acum.

Bebelusi

Acesta este un alt vis comun, iar sensul acestuia este simplu. A visa la bebelusi inseamna doar ca vrei sa iti continui sa-ti cresti familia si sa creezi o mostenire. Inseamna ca vrei sa fii un tata sau o mama in viata copiilor tai si sa faci din lume un loc mai bun. Cealalta parte a acestui vis cu toate acestea, ar putea fi faptul ca ascunzi ceva. Visarea copiilor poate insemna, de asemenea, ca doriti sa va dezvoltati relatia cu propriul copil interior. S-a spus ca toata lumea are un copil interior sau un sine adevarat, care se zbate pentru a fi eliberat. Acest lucru se manifesta uneori sub forma de vise.

Animale 

Acesta este un lucru complicat de interpretat, deoarece visarea unui anumit animal inseamna de obicei ceva complet diferit decat un vis despre animale in general. Cei mai multi dintre noi visam la animale cel putin o data in viata noastra. Un vis despre animale este aproape intotdeauna despre un aspect din tine. Animalele sunt atat de usor de conectat la o trasatura de personalitate sau emotie, de exemplu, puteti lega un sarpe cu cineva care este inselator sau necinstit. Ati putea lega un leu cu cineva puternic si curajos. Deci, sa visezi la un anumit animal este de obicei destul de usor de analizat. Uneori, animalele reale la care visam pot insemna doar ca ne gandim la comportamentul nostru in lumea de veghe.

 

 

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Dictionar de vise online