Dictatorul nord-coreean Kim Jong-Un devine cel mai sexy barbat in viata

Cotidianul Poporului, ziarul de propaganda al Partidului Comunist Chinez a anuntat „cu surle si trambite” ca dictatorul nord-coreean, irezistibilul Kim Jong-Un a primit in sfarsit recunoasterea pe care o merita dupa ce a fost desemnat de publicatia The Onion, ca fiind cel mai sexy barbat in viata.

Exaltati de stirea bomba, redactorii ziarului chinez nu au sesizat ca stirea era de fapt o gluma. Daca ar fi aruncat o privire asupra publicatiei americane The Onion, si-ar fi dat seama, cu siguranta, ca profilul editorial al acesteia este orientat catre satira. Din exces de zel, Ziarul Poporului a dedicat un album foto de 55 de pagini maritului lider nord-coreean proaspat distins cu titlul de cel mai sexy om din lume. Imaginile selectate de publicatiile chineza scot in evidenta maretia dictatorului.

Conform Huffington Post, un editor al Ziarului Poporului a iesit la rampa si a recunoscut confuzia prin care ziarul de propaganda comunista a facut-o. Galeria foto unica in care era infatisat Kim Jong-Un in toata splendoarea sa a fost stearsa de pe site.