Diana Matei lanseaza „Ciuleandra” pe ritmuri de reggae!

Artista care l-a impresionat pe Michael Bolton, lanseaza toamna aceasta noul single intitulat „Ciuleandra”. Asa cum si-a obisnuit publicul, Diana Matei imbina ritmurile moderna cu muzica pur romaneasca intr-o armonie cum numai ea o poate face. Desi de-a lungul timpul au existat diverse interpretari ale melodiei „Ciuleandra”, noutatea adusa de artista este tocmai ritmul ales pentru orchestratia melodiei.

„Am pus Ciuleandra pe ritmuri de reggae”

„Mi-am dorit ca Ciuleandra sa fie primul single extras de pe noul album la care lucrez. Este o piesa pe care am creat-o in urma cu un an si jumatate, dar nu am lansat-o pentru ca am asteptat momentul oportun. Ciuleandra este o reorchestrare cantata pe ritmuri de reggae in contextul unui proiect drag mie care include noua mea trupa, formata din instrumentisti si dansatori. Propun o noua abordare a acestei melodii, o interpretare unica, dedicata special publicului care iubeste muzica traditionala romaneasca”, a declarat Diana Matei.

“Ciuleandra” ilustreaza stilul personal al artistei si aduce un plus de unicitate caracteristica all style fusion: „Este una dintre piesele mele de suflet, care imbina varianta originala cu o interpretare personala, parte din versuri purtand semnatura proprie. Astfel, se ilustreaza si stilul care ma reprezinta. Piesa are energie, are ritm, dar si putin din personalitatea mea,” a mai adaugat artista.