Develz Online Romania isi face in mod oficial aparitia

august 9, 2005

Develz Online Romania isi face in mod oficial aparitia in presa online autohtona, marcand in acelasi timp si iesirea din cele doua saptamani de BETA in care echipa din spatele proiectului a avut sansa de a testa si imbunatatii modulul PHP/SQL pe care se bazeaza revista.
Redactia isi propune, incepand de astazi 8 August 2005 sa ofere cititorilor sai cele mai variate stiri din domeniul IT&C acoperind tot felul de evenimente in domeniul de gaming, hardware, development.
Incercand sa ofere un conglomerat de articole din cele 3 domenii, imbinand testele hardware/jocuri, ajungand la dezbateri pe tema development-ului software, adunand intr-un singur loc, tot ce trebuie sa stie novicele, utilizatorul de rand sau profesionistul din domeniul de IT&C, in spatiu local sau extern.
Echipa va continua sa ofere cititorilor sai aceeasi acoperire de presa a unor evenimente IT&C marcante pe piata romaneasca, asa cum a facut-o anul acesta la Cerf 2005 realizand 5 interviuri video cu personaje marcante din presa IT&C autohtona.
In continuare, redactia nu s-a oprit aici. Pentru urmatoarele doua luni echipa va invita diferiti game developeri romani, printre care mentionam Amic Games, Realms Of Torment, Ubisoft Romania sau RandomByte sa isi mentina periodic un bLog in cadrul revistei noastre.
Momentan, cei de la exoSyphen ( http://www.exosyphen.org ) prin prezenta dl. Robert Muresan au fost de acord cu propunerea noastra. Incepand de pe 8 August, periodic, cititorii nostrii vor avea cateva impresii si cuvinte legate de GameDev-ul romanesc, ale unor personalitati importante din spatiul romanesc.
“Cu catva timp in urma, am fost contactat de staff-ul develz.ro, cu un email in care mi se explica ce si cum. Initial, o trecusem la lista de sarcini "ma ocup, cand am timp". Din curiozitate m-am uitat pe site sa vad despre ce este vorba.
Mi-a placut ideea. Nu era o idee noua, dar era o idee noua in Romania. In ultimii ani, am vazut cum pas cu pas, se schimba lucrurile si la noi in Romania ... spre bine. Aplaud aceasta idee, si in masura in care imi vor permite resursele, imi voi aduce si eu umila contributie la construirea unui mediu de gaming mai bun in Romania.” – declara dl. Robert Muresan cu privire la initiativa Develz Online de a promova aceasta idee. (http://www.develz.ro/devblogs/the_daily_blog/un_inceput_de_drum_....html

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro