Detoxicolon medicamentul care contribuie la detoxifierea organismului

Detoxicolo are in compozitia sa un amestec de 15 plante medicinale asociate cu un mineral extraordinar pentru organism numit zeolit. Acest mineral poate fi asemanat cu sarea de bucatarie insa este alcatuit din aluminosilicati naturali de calciu, magneziu, potasiu si sodiu. Acest mineral este apreciat pentru capacitatea sa de a elimina toxinele, virusurile si alte elemente toxice din organism.

Cat tine cura cu Detoxicolon

Cura cu Detoxicolon tine 3 saptamani apoi trebuie sa se faca o pauza de 10 zile si sa se administreze Spirilulina cu Ganoderma.

Acest produs Detoxicolon este 100% natural, se prezinta sub forma de pulbere si ajuta la detoxifierea intestinala. Contine fibre zeolit, psyllium, aloe vera, seminte de in, rozmarin, crusin, senna, coriandru, anghinare, chimen, anason, fenicul, lemn-dulce, fructe de merisor si de afin.

Cum actioneaza Detoxicolon

Produsul are efect de reducere a apetitului alimentar si ofera o senzatie de satietate prin fibrele de psyllium care isi maresc volumul in contact cu sucurile digestive si absorb toxinele de la nivelul tractului digestiv. Plantele din compozitia Detoxicolon-ului ajuta in prevenirea si tratamentul tulburarilor intestinale, intensifica eliminarea depunerilor de pe peretii intestinelor si astfel combat intoxicatia organismului si promoveaza curatarea acestuia.

In ce situatii este recomandat Detoxicolon

Acest produs natural este recomandat in tratamentul indigestiei, colitei, enterocolitei, constipatiei, diareei, diskineziei biliare, refluxului gastroesofagian, diabetului zaharat, obezitatii, hipercolesterolemiei, si altor afectiuni si boli intestinale sau digestive. Detoxicolon-ul ajuta la buna functionare a colonului si la detoxifierea organismului. Este eficient si in ameliorarea unor tulburari care apar frecvent la oameni in ziua de azi si anume: oboseala cronica, caderea parului, stari depresive, stres, dureri articulare, stari de anxietate, psoriazis, reumatism, afectiuni hepatice, mirosuri corporale, intoxicatii intestinale si boli tumorale.

Cei care doresc sa scada in greutate si sa-si curete organismul de toxine pot folosi acest produs Detoxicolon deoarece este foarte eficient si 100% natural.

» Preluat de pe LivePr.ro
Detoxicolon medicamentul care contribuie la detoxifierea organismului