Despre izolarea termica a casei cu polistiren expandat de la Mesteru Manole

Ce trebuie sa stii despre Polistiren Expandat – informatii complete

Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poti face pentru o casa este izolarea casei de lumea exterioara… si cum sa faci asta? Cu polistiren expandat, evident, de la magazinul online Mesteru Manole. Prin urmare, in ceea ce priveste temperatura interioara, veti obtine mai mult confort in interior. In plus, materialele izolante exterioare va pot proteja casa de incendiu si zgomot.
polistiren expandat
Pentru materialele izolante pentru peretii exteriori din polistiren expandat, expertii in domeniul constructiilor utilizeaza polistiren expandat. De ce sa alegem polistirenul in loc de polistiren extrudat? Deoarece polistirenul expandat are o permeabilitate mai mare la vapori.

Despre avantajele utilizarii acestui material pentru izolare

Datorita stabilitatii sale termice excelente, polistiren expandat isi pastreaza dimensiunea (volumul) la temperaturile ridicate experimentate de peretele exterior vara, in timp ce polistirenul extrudat este afectat de caldura excesiva si raze ultraviolete.

Isi pastreaza proprietatile de izolare termica in medii cu umiditate ridicata (de exemplu, in conditii meteorologice de ceata). Cu alte cuvinte, nu absoarbe vapori de apa in atmosfera (fara absorbtie de umiditate). Tinand cont de faptul ca polistirenul (mastic impermeabil) utilizat pentru protejarea peretelui cu adeziv nu are absorbtie de apa, acesta nu va afecta performanta de izolare termica a polistirenului nici in zilele ploioase.

Alege cu incredere sa cumperi de la Mesteru Manole

Cand cumparati polistiren expandat, puteti testa calitatea acestuia cantarindu-l. Un metru cub pe peretele exterior are 4/5 cutii, iar greutatea trebuie sa fie de cel putin 14,5 kg. Daca greutatea este mai mica decat aceasta greutate, vor fi utilizate materiale de calitate si densitate mai mici, care nu vor oferi confortul dorit.

Daca doriti sa cumparati polistiren de inalta calitate, aveti incredere in Mesteru Manole! Mesteru Manole este un magazin online de materiale de constructii ce ofera solutii la pret accesibil pentru orice tip de proiect in desfasurare si nu numai!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Despre izolarea termica a casei cu polistiren expandat de la Mesteru Manole