Descoperiti serviciile disponibile la Artemis

 

Cu totii am auzit de saloanele de masaj erotic in cadrul carora clientii doritori de noi experiente au parte de servicii care mai de care mai deosebite. In cele ce urmeaza vom discuta despre Artemis – un bine cunoscut salon de masaj erotic din Bucuresti – si despre serviciile de care cei interesati pot beneficia in cadrul acestuia.

Artemis – locul unde aveti parte de experiente inedite

Pentru cei dornici sa incerce experiente noi, inedite, care sa ii scoata din monotonia de zi cu zi, salonul de masaj erotic Artemis vine cu variante de servicii care sa le ofere relaxarea si starea de bine pe care si le doresc.

  • Masaj topless – masajul erotic este oferit de catre o maseuza, topless. In acest fel experienta oferita este cu mult mai intensa decat atunci cand vorbim de mai multe haine.
  • Masaj erotic nud – pentru cei ce doresc sa profite la maxim de un masaj erotic, pentru ca apropierea sa fie mai mare intre client si maseuza, multi barbati prefera acest tip de masaj.
  • Masaj erotic cu sampanie – este dedicat celor ce le plac jocurile in intimitate. Pentru o sedinta de rasfat total, acompaniat de senzatiile lasate de bulele sampaniei, aceasta experienta trebuie incercata macar o data in viata.
  • Masaj Artemis – acest tip de masaj reprezinta de fapt „specialitatea casei” cum s-ar zice. Vorbim de un masaj special facut cu ajutorul uleiului de argan. Pe langa beneficiile masajului in general, aici clientii au de partea lor si avantajele pe care acest ulei le confera corpului – reduce cicatricile si cosurile, intinereste pielea, o face mai elastica si este eficient in prevenirea vergeturilor.
  • Masaj cu dus asistat – in cadrul acestuia sedinta de masaj se desfasoara sub dus de catre o maseuza pe care clientul o alege.
  • Masaj VIP si VIP extra timp
  • Masaj erotic cu doua sau cu trei maseuze – nu e o regula ca o singura maseuza sa se ocupe de client. Acesta poate opta pentru un masaj erotic efectuat de catre doua sau trei maseuze concomitent, fiecare dintre acestea ocupandu-se de alta zona a corpului.
  • Masaj erotic pentru cupluri – acesta poate fi efectuat de una sau doua maseuze. Este o experienta unica ce aduce un strop de diversitate in viata de cuplu, in acest fel fiecare dintre parteneri vazandu-l pe celalalt din exterior, in diverse ipostaze. Acest tip de masaj este unul pentru cupluri indraznete, fara prejudecati si dornice sa experimenteze lucruri noi, foarte constructive in relatie.

Asadar, pentru cei dornici sa incerce un masaj erotic Bucuresti, salonul Artemis ofera servicii de calitate oferite de catre maseuze cu experienta in domeniu. Nu vorbim aici doar de maseuze care impresioneaza prin frumusetea lor rapitoare, ci mai degraba de experienta si dedicarea acestora in arta masajului. Pentru ca, pana la urma, masajul este o arta si nu oricine il poate face asa cum trebuie.

Mai multe detalii despre serviciile puse la dispozitia clientilor de catre salonul Artemis, cei interesati regasesc accesand site-ul oficial. Tot de acolo isi pot alege si maseuza pe care o doresc, pe site existand o galerie foto a maseuzelor de la salon.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Descoperiti serviciile disponibile la Artemis