Descopera tipurile de implanturi de care poti beneficia la clinica Dr. Felix Hair Implant

Dr. Felix Hair Implant este o clinica formata din personal ultraspecializat pe partea de transplant de par prin tehnici noi, care redau rezultate uimitoare. Fiecare transplant este realizat numai de medici, iar experienta in domeniu precum si experienta din cadrul clinicilor din alte tari europene isi spun cuvantul, astfel ca pot indeplini cerintele oricarui client.

Vei regasi aici solutiile care iti vor schimba viata cu privire la podoaba capilara. Stima de sine poate scadea din cauza alopeciei. Caderea parului este o problema des intalnita si vine la pachet cu o stare generala de spirit negativa, alaturi de dorinta de izolare. Oamenii pun accent pe aspectul fizic si pana la urma este primul criteriu dupa care cei din jur isi fac o parere despre tine. Orice aspect negativ de acest gen care nu poate fi schimbat si care nu poate fi reparat de la sine, devine o grava problema. Acneea poate fi acoperita de fondul de ten si trece cu anumite creme specifice, la kilogramele in plus poti renunta prin sport si asa mai departe. Dar cand lipseste parul sau cand este prea rar, nu prea ai ce face. Solutia ar putea fi o vizită la clinica Dr. Felix Hair Implant.

 Alege implantul de par

Cand vorbim despre implantul de par cei de la clinica Dr Felix utilizeaza o metoda noua, non invaziva si anume tehnica Q-FUE. Aceasta este realizata manual, fiecare fir de par este implantat in directia sa fireasca de crestere. Un astfel de implant dureaza o viata si nici nu afecteaza calitatea vietii persoanei atunci cand se termina sedinta.

Avand in vedere ca nu apar cicatrici sau sangerari, cei care merg la cabinet pentru transplant de acest gen pot iesi pe usa si isi pot continua cursul normal al vietii, nu trebuie sa aiba zile de repaus. Cei care nu vor sti despre aceasta interventie nu isi vor da seama, ci din contra vei fi invidiat pentru parul tau perfect.

Podoaba capilara este cea cu care foarte multi sa mandresc si poate este unul dintre cele mai vizibile aspecte. Orice schimbare cu privire la par este observata de cei din jur, deci la fel este si atunci cand acesta este foarte rar sau lipseste cu desavarsire din unele parti. Alege o schimbare radicala, deci alege implantul de par Q-FUE realizat la clinica Dr. Felix Hair Implant, pentru a-ti creste si stima de sine.

Nu uita de implantul de sprancene sau de barba

Tot aici poti beneficia si de implant de sprancene sau de barba. Sprancenele sunt foarte importante pentru femei in special, care adopta fel si fel de tehnici pentru a le stiliza. Problema este ca deseori din cauza pensatului indelungat pentru a obtine o forma foarte subtire (asa cum se obisnuia acum cativa ani), acum au ramas la fel de subtiri.

Poti schimba acest lucru la clinica. Barba este mandria barbatilor, dar nici aceasta nu creste de la sine atat de bogata cum ar vrea unii. Aceeasi tehnica este utilizata si pentru acest tip de implant.

Afla mai multe informatii de pe site si programeaza o sedinta cu medicii pentru a face schimbarea pe care ti-o doresti.

 

Contact:

+40 720.254.368

[email protected]

 

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Descopera tipurile de implanturi de care poti beneficia la clinica Dr. Felix Hair Implant

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro