Descopera Noul Touareg Style de la Scorpion

septembrie 20, 2010

Sistem de navigatie "RNS 850"
Cu sistemul inovativ de navigatie "RNS 850" vi se deschid toate drumurile. Alături de hard-disk-ul integrat de 60-GB pentru memorarea datelor de navigaţie şi cei 18 GB pentru muzică în format MP3, MP4 şi WMA, dispune de două cititoare de card SDHC, fiecare pentru câte 32 GB, de unitate DVD, precum şi de display color TFT în format 16:9 şi cu mod 3-D prin intermediul 3-D City Model. Astfel distracţia este asigurată chiar şi atunci când maşina nu rulează.

Faruri Bi-Xenon cu iluminare dinamica si instalatie spalare faruri.
Veti beneficia de un plus de vizibilitate oferit cu farurile cu xenon cu funcţie Cornering şi remarcabilele lumini de drum permanent cu LED.

Motorizare eficienta ce iti ofera dinamica si consum redus de carburant.
Noul Touareg Style este echipat cu motorul V6 TDI cu BlueMotion Technology ce produce 176 kW (240 CP). Dotat cu tracţiune integrală permanentă"4MOTION", înfruntă orice teren. Prima cutie automată de viteze cu 8 trepte şi cu Tiptronic, precum şi inovatorul sistem start-stop cu recuperarea energiei de frânare, asigură un consum deosebit de redus de carburant, în colaborare cu alte sisteme ale tehnologiei de ultimă generaţie BlueMotion.

Pachet de design.
Pachetul de design "Chrome & Style" pune accente strălucitoare: Cu ţevi de eşapament cromate şi dreptunghiulare. Cu ornamente cromate la parguri şi la geamurile laterale. Protecţie cromată pe marginea portbagajului pentru încărcarea bagajelor. Prag interior cromat la uşi. Ramă şi lamele cromate la gurile de aerisire.

Cutie automata de viteze cu 8 trepte.
Touareg va schimba de acum treptele de viteză ... » citeste tot comunicatul pe LivePR.ro - Descopera Noul Touareg Style de la Scorpion

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro