Descoperă de unde a fost preluată adevărata artă a prelucrării lemnului!

martie 13, 2023

Fabricarea unor traverse de cale ferată nu este chiar o muncă ușoară, ba chiar necesită multă dibăcie și atenție. Din acest motiv, ai nevoie de niște experți adevărați în prelucrarea lemnului atunci când vine vorba de astfel de produse și de servicii. Noi îți facem cunoștință cu Pamirco, compania care a decis să continue minunata tradiție a fabricii de cherestea din Mănăștiur.

Echipa noastră este specializată în servicii de prelucrare și de rindeluire cu impregnare a lemnului de esență tare. Suntem gata să îți oferim produse de înaltă calitate, rezistente și care să își mențină duritatea la nesfârșit. Poți profita de tot ce avem noi de oferit cu mare încredere!

Dacă te-am făcut câtuși de puțin curios în legătură cu noi și cu serviciile noastre de railway sleepers, atunci poți continua să citești, deoarece avem mult mai multe informații de oferit. În plus, site-ul nostru îți stă la dispoziție 24/7 dacă ești interesat și de alte detalii pe care noi nu ți le-am oferit aici!

Iată care sunt motivele care ne fac să fim cei mai buni din acest domeniu!

Fiecare companie are câte un scop anume, nu-i așa? Unele vor să dezvolte pasiuni, altele vor să ajute oamenii cu diverse probleme, iar noi ne dorim să transmitem mai departe tradiția și lucrările de bun gust și de înaltă calitate! Ceea ce face Pamirco este să ducă mai departe arta prelucrării lemnului care a început în 1902 în vechea Fabrica de cherestea din Mănăștiur.

Suntem experți în tot ceea ce înseamnă servicii de prelucrare și de rindeluire cu impregnare a lemnului. Zilnic încercăm să devenim din ce în ce mai buni, întocmai pentru a-ți oferi servicii de primă clasă și poate chiar lucrări extra care nu apar în lista noastră, dar asta doar la cerere!

Colaborăm cu peste 10 țări diferite și ne arătăm a fi interesați de orice provocare ni se arată în cale. Avem peste 15 ani de experiență, deci știm exact cum se mănâncă acest succes pe care îl deținem cu mândrie!

Care sunt serviciile de care poți profita atunci când alegi să colaborezi cu Pamirco?

Numărul de servicii nu trebuie să fie neapărat numeros atunci când vorbim de o companie care se autointitulează ca fiind cea mai bună într-un anumit domeniu. Serviciile oferite, chiar dacă nu sunt incredibil de numeroase, sunt extraordinar de calitative. Muncim zi și noapte pentru a ne perfecționa la nivel profesional, iar acest lucru ne face să fim chiar cei mai buni! Poți profita de următoarele noastre servicii:

  1. Impregnare
  2. Uscare artificială
  3. Aburire

Să nu uităm de faptul că noi suntem o companie care prelucrează cu mare drag și cu dibăcie lemnul. Din acest punct de vedere, echipa noastră ține să se dezvolte zilnic și în mod continuu. Scopul nostru este să oferim doar ceea ce este mai bun clienților noștri. Haide să îți prezentăm câteva dintre produsele pe care noi le fabricăm:

  1. Traverse de cale ferată normale
  2. Traverse folosite la macazuri și încrucișări
  3. Traverse pentru poduri
  4. Panouri asamblate
  5. Cherestea tivită și netivită pentru industria mobilei

Ținem cu toată tăria să aducem aminte de faptul că putem produce și diverse componente pentru calea ferată, însă acest lucru se poate întâmpla doar la cerere. Câte companii ar fi de acord să îți producă lucruri care nici măcar nu se află pe lista serviciilor sale? Nu uita să ne contactezi sau să ne vizitezi pe site pentru mai multe detalii despre serviciile și despre produsele noastre!

Tradiția adevărată începe alături de Pamirco Mănăștiur!

Într-o lume în care suntem înconjurați de modern cel mai important lucru este să ne agățăm de lucruri care ne țin în continuare cu picioarele pe pământ. Noi am ales să facem acest lucru cu serviciile de prelucrare a lemnului. Ducem tradiția fabricii de cherestea mai departe cu mândrie!

De acum poți profita și tu de serviciile noastre de primă clasă pe care le oferim cu mare drag tuturor celor care ni le cer. Doar nu degeaba încercăm să ne dezvoltăm cât se poate de mult, nu-i așa? Pentru mai multe detalii despre ceea ce are Pamirco de oferit, te invităm să ne vizitezi direct pe site. Suntem siguri că nu vei pleca nicidecum dezamăgit!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Descoperă de unde a fost preluată adevărata artă a prelucrării lemnului!

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro