Derby-urile atrag cele mai multe pariuri din partea pasionatilor de sport

aprilie 17, 2016

xista multe tipuri de jucatori la pariuri sportive, insa cel mai mare interes este atunci cand sunt programate diverse derby-uri precum Steaua - Dinamo sau Barcelona - Real Madrid. In cazul meciurilor dintre reprezentantivele nationale, practic orice meci este ca un derby pentru suporterii tarilor respective.

Pe langa pariorii "de cursa lunga", care fac permanent tot felul de strategii complexe, la derby-uri se activeaza si fanii echipelor respective, dar si pasionatii de sport in general, care isi propun sa traiasca mai intens meciul respectiv, cu un plus de adrenalina. Tocmai de aceea, case de pariuri online precum Unibet ofera inclusiv continut video, transmisiuni in direct ale unor partide de top, inclusiv din Romania (asa cum va fi partida Steaua - Dinamo din returul semifinalelor Cupei Romaniei).

La casele de pariuri online, cotele se schimba destul de mult pana la inceperea meciului, in functie de multe elemente. Derby-urile sunt aparent extrem de echilibrate si orice surpriza poate aparea. Un exemplu in acest sens este recentul meci Barcelona - Real Madrid, cand catalanii au pierdut desi erau mari favoriti la casele de pariuri din intreaga lume.

Partea cea mai frumoasa este ca la o agentie de pariuri online poti paria inclusiv live. Cei de la Unibet au dus acest aspect la urmatorul nivel, oferind pariuri live pe evenimentele din urmatoarele secunde / minute, cu update al sumelor castigate chiar si in mai putin de un minut.

Pentru cei mai multi dintre cei ce aleg derby-uri la pariuri online, castigul nici macar nu este pe primul loc ca scop. Activitatea in sine, partea de divertisment, implicarea in joc alaturi de echipa preferata - tocmai aici se puncteaza cu adevarat.

Agentiile recomanda pariuri echilibrate, cu sume mici. Se spune ca nu este recomandat sa pariezi decat sumele pe care iti permiti sa le pierzi fara a-ti afecta echilibrul. O astfel de "strategie" ar trebui sa primeze pentru orice jucator, sa fie in codul sau propriu de conduita in domeniu. Si nu ne referim de facut numai la pariuri sportive, ci la orice jocuri de noroc - de la cele de loterie pana la poker, casino, bingo si orice altceva. Pana si in cazul pariurilor intre prieteni...

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro