Depozitul MaxiPlus in EUR de la BCR – pe 2 ani cu dobanda fixa de 8% la scadenta

Banca Comerciala Romana (BCR) ofera, pentru clientii sai persoane fizice, un depozit in EUR pe 2 ani cu dobanda fixa de 8% la scadenta MaxiPlus in EUR si un depozit in lei pe 2 ani cu dobanda fixa de 14% la scadenta – MaxiPlus in lei.

“BCR vine in intampinarea clientilor care doresc sa economiseasca cu o oferta deosebita – depozit pe 24 de luni, dobanda fixa de 14% la scadenta pentru depozitele in lei si 8% in cazul depozitelor in EUR.

În plus, daca clientii doresc sa isi retraga banii inainte e termen beneficiaza de dobanzi extrem de atractive”, a declarat Catalina Nicoleta Zincenco, Sef Departament in cadrul Directiei de Management al Produselor Retail din cadrul BCR.

In plus, pentru depozitele constituite prin intermediul serviciului de canale alternative BCR dobandaajunge la 14,5% la scadenta in cazul depozitelor in lei si 8,5% in cazul celor in EUR.

Depozitul MaxiPlus atat cel in lei, cat si cel in EUR, nu au o suma minima de deschidere iar la scadenta, sau oricand dupa aceasta data clientii NU platesc comision de retragere numerar.

In cazul in care clientii lichideaza depozitul inainte de data scadentei, banca bonifica urmatoarele dobanzi pentru perioada de detinere a depozitului:

pana la 6 luni: 3% pe an la lei si 1% pentru EUR

6 – 12 luni: 4% pe an la lei si 1,75% la EUR

12 – 18 luni: 5% pe an la lei si 2,5% la EUR

18 – 24 luni, exclusiv data scadentei: 6% pe an la lei si 3% la EUR

De asemenea, BCR reintroduce in oferta standard a bancii depozitele la termen in GBP si CHF, cu dobanda fixa si plata dobanzii la scadenta, pentru maturitatile de 3, 6 si 12 luni.

Astfel, BCR acorda, pentru depozitele in GBP,o dobanda de 1% pentru scadenta la 3 luni, 1,5% pentru cea la 6 luni si 2% pentru scadentele la un an. In cazul depozitelor in CHF, BCR acorda o dobanda de 0,5% la scadentele de 3 luni, 0,75% la cele pentru 6 luni si 1% la scadentele de 12 luni.

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a bancilor de locuinte si a serviciilor bancare prin telefonul mobil.
BCR este banca Nr.1 in Romania dupa valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 dupa numarul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania, dupa gradul de incredere al clientilor si dupa numarul celor pentru care BCR este principala institutie cu care fac banking.

BCR ofera gama completa de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor si 668 de unitati retail localizate in majoritatea oraselor din intreaga tara cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din Romania pe piata cardurilor si a tranzactiilor bancare, clientii BCR avand la dispozitie cea mai mare retea nationala de ATM – peste 2.000 de bancomate si POS – peste 18.000 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, phone-banking si e-commerce.