Dentist acuzat de hartuire sexuala dupa ce i-a cerut pacientei sa-si scoata sutienul in timpul consultatiei

Mark Russ, 48 de ani, este acuzat de mai multe tentative de hartuire sexuala, printre care si pipairea organelor genitale ale unei femei in timp ce efectua o interventie medicala asupra unui pacient.

Recent, o adolescenta l-a acuzat ca ar fi incercat sa profite de ea in timpul unei consultatii. Fata le-a povestit politistilor ca, dupa intrarea in cabinetul medicului, acesta a incuiat usa si a dus-o la subsolul cladirii, unde a inceput sa o pipaie.

Mai intai, acesta a mangaiat-o pe gat si pe piept, spunandu-i ca trebuie sa o examineze mai bine. Apoi, i-a cerut sa-si scoata sutienul. Fata a fost ingrozita: „Este evident faptul ca are nevoie de ajutor specializat”, le-a declarat adolescenta politistilor.

Mark Russ a negat insa atat acuzatiile tinerei, cat si alte doua acuzatii de hartuire sexuala din partea altei femei. Avocatul sau a declarat ca fata are tendinta de a inventa si ca nimic din spusele sale nu este adevarat. Investigatiile continua pentru a se afla exact daca stomatologul este vinovat si daca va fi condamnat.

Sursa: Mirror