Food & Bar Magazine organizeaza la Constanta a V-a editie a Food & Bar Show - un eveniment de prezentare a tendintelor din Horeca. Food & Bar Show va avea loc joi, 24 martie, incepand cu ora 10.00, la Centrul Expozitional Constanta (in cadrul Salonului de Dotari Hoteliere si Alimentatie Publica 2011).
La Food & Bar Show - evenimentul dedicat exclusiv restaurantelor si unitatilor Horeca, participantii vor putea afla detalii despre noutatile oferite de unii dintre cei mai importanti furnizori, in scopul cresterii calitatii serviciilor si a maximizarii profitului.
In cadrul evenimentului, vizitatorii vor putea urmari o serie de demonstratii culinare sustinute de maestrii Horia Virlan si Cezar Munteanu. Cei doi renumiti bucatari vor pregati delicii culinare exemplificand practic cum pot fi folosite produsele din oferta furnizorilor si ce avantaje aduc celor care le utilizeaza.
La Food & Bar Show vor fi prezentate ofertele a numerosi furnizori de echipamente, produse alimentare (branzeturi, deserturi, condimente, carne, sosuri si baze), tehnologie, vinuri si produse de curatenie din portofoliul unora dintre cele mai importante companii care deservesc industria Horeca: DAAS, Hochland, Agricola Bacau, Dr. Oetker, Kotanyi, Erlenbacher, Fattoria Terrantica, R Family, Matra, M-Borg, Top Horeca, Leida, Delite Textile, Imprimante Termice, Cleaning Logistic, Crama Oprisor, Domeniile Ostrov si Europe Enterprise Network.
Un alt punct de interes al Food & Bar Show Constanta este seminarul de management operational Horeca "5 metode de reducere a costurilor in restaurantul tau". La seminar sunt asteptati sa participe manageri si administratori de restaurante pentru a afla noi metode pentru transformarea pierderilor in surse de reduceri de costuri operationale. Seminarul va fi sustinut de consultantul Stefan Szekeres care, dupa 12 ani de experienta in domeniul gastronomiei, va impartasi managerilor de restaurante o serie de modalitati practice de reducere a costurilor. " Reducerea costurilor intr-un restaurant nu inseamna neaparat diminuari de personal, achizitii mai ieftine si costuri mai mici. Prin reorganizarea restaurantului astfel incat zonele cu pierderi sa fie transformate in surse pentru reducerea costurilor, pot fi evitate masuri mai dure precum disponibilizari de personal sau chiar inchidere de unitati. La seminar vom pune accent pe cazurile concrete si particularitatile restaurantelor participantilor ", ne-a declarat Stefan Szekeres. Pretul unui bilet la seminarul "5 metode de a reduce costurile in restaurantul tau!" este de 145 Ron (fara TVA). Cei care rezerva un loc inscriindu-se online, pe website www.foodandbar.ro in sectiuna Food & Bar Show Constanta, beneficiaza de o reducere de 15%.
Partenerii media ai evenimentului sunt: Prima TV Constanta, Ziua de Constanta si www.DigitalPassion.ro.
Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro