Delia Antal, batuta in copilarie de tatal sau

august 13, 2013

Actrita a fugit de-acasa la 16 ani si jumatate sa-si castige existenta prin vanzare de produse textile in Iugoslavia

 

Pana sa ajunga sa se mute la Londra si sa devina actrita, Delia Antal a avut o copilarie mai dificila. Inca din adolescenta isi dorea sa fie cat mai departe de casa, iar intr-un final visul i s-a indeplinit. Ca orice copil, Delia a avut divergente cu parintii, iar acum isi aduce aminte cu zambetul pe buze cum era altoita de tatal sau, uneori poate chiar si fara motiv.

 

“Tata nu ma lasa sa ies seara, la ora 22.00 trebuia sa fiu in casa, dar noroc ca ambii parinti calatoreau mult in strainatate pentru afaceri si atunci ieseam si bineinteles ca stateam pana se inchidea discoteca. Pentru mine, parintii mei nu au fost un exemplu de urmat, amandoi avand doar profesionala terminata, crescuti si educati in perioada comunista… Eu intotdeauna am vrut sa tintesc mult mai sus si am simtit ca nu apartin acelei lumi. Sunt prima persoana din familia noastra care facut o facultate. Mi-a fost foarte greu sa-mi inteleg parintii si sa avem o relatie frumoasa, in special pe tata, pentru ca ma batea foarte des cand eram mica. Ii placea sa bea, nu l-am inteles chiar l-am urat atat de mult pe cat l-am iubit, dar in ultimele 6 luni de viata ale lui am reusit sa petrecem tot timpul impreuna”, isi aminteste Delia Antal. “Cand am simtit ca i se apropie sfarsitul, desi am facut tot ce am putut pentru a-l tine in viata, am apucat sa vorbim despre trecutul nostru si l-am intrebat de ce s-a comportat asa cu noi in copilarie… Am reusit sa il inteleg si sa il iert pentru toata suferinta care mi-a provocat-o, atat mie, cat si familiei noastre, in special mamei, care datorita mie a reusit sa il ierte si ea. Problema lipsei de comunicare face multa lume sa sufere!”, mai adauga actrita, care se gandeste sa realizeze un documentar despre viata de familie, despre tatal sau, in care sa descrie relatia tata-fiica.

 

A vandut marfa in Iugoslavia

 

In adolescenta, pentru a-si castiga decent existenta, atat Delia, cat si parintii sai, cumparau marfa din Ungaria, produse textile, haine, incaltaminte si multe altele, pe care o vindeau apoi in Iugoslavia. La 16 ani si jumatate Delia Antal a decis ca este timpul sa fuga de acasa si sa se descurce pe cont propriu. A plecat singura in Iugoslavia si a scos marfa la vanzare. “A fost simplu, am ajuns in Pancevo, m-am cazat apoi in fiecare dimineata mergeam cu marfa la vanzare in piata, invatam preturile in sarba si frazele de baza, am vandut bine, am facut o gramada de bani. Mi s-a deschis imediat apetitul de business, vroiam sa fac bani sa le demonstrez alor mei ca pot, si mai ales nu vroiam sa merg acasa pentru ca nu il suportam pe tata. O prietena de-a mamei mele a venit cu mine, ele mergeau des impreuna cu vanzari in Iugoslavia. De data aceasta, parintii mei fiind plecati la tara, eu am mintit-o pe prietena mamei sa ma ia cu ea pentru ca asa a zis mama. Mi-am facut doua bagaje imense cu marfa si am plecat cu ele la vanzare, dar prietena mamei s-a intors in tara si eu am ramas singura acolo. Afacerea mergea bine, am mers si am cumparat de vreo 5-6 ori marfa de la Budapesta si am vandut-o in Belgrad. La un moment dat mi s-a si confiscat tot ceea ce am cumparat pentru vanzare, dar am trecut peste, a fost o experienta de viata!”, a mai povestit actrita, care s-a inspirat din viata ei pentru filmul sau de debut “D’ORA”, pe care il va lansa curand si in cinematografele din Romania.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro